Cum a pierdut Victor Ponta un salariu de 5000 de euro și o Tesla X de la Pro România, achitate din bani publici

0

Din cauza datoriilor uriașe acumulate în ultimul timp, Pro România a rămas fără subvenția lunară acordată din bani publici de către Autoritatea Electorală Permanentă.

Astfel, banii alocați de AEP partidului fondat de Victor Ponta ajung la un executor judecătoresc și nu la partid, anunță Europa Liberă.

Citește și Victor Ponta s-a angajat consilier juridic la propriul partid și primește un salariu brut de 25.000 de lei din bani publici

Din acest motiv, fostul premier Ponta nu mai poate încasa de la Pro România salariul de 5000 de euro brut, iar mașina pe care o folosea, o Tesla X, cumpărată tot din bani publici cu 130.000 de euro, a fost vândută la licitație pentru o sumă de trei ori mai mică.

„Este fără precedent. Este pentru prima dată când un partid pierde toată subvenția acordată într-o lună. Este vorba de executări silite”, au declarat surse din AEP oentru sursa citată.

Pro România ar putea avea din nou acces la banii publici începând cu luna februarie 2022, dacă nu apar alte executări silite.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău