PSD amenință cu plângeri penale după rectificarea de buget . Primarul localității Blejoi: „Repartizarea fondurilor către UAT-uri nu trebuie să aibă loc pe criterii politice!” – VIDEO

0

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a criticat în termeni duri modalitate prin care au fost împărțiți banii la rectificarea de buget a guvernului Cîțu, susținând că social-democrații vor depuneri plângeri penale, pe motiv că totul s-a făcut pe criterii politice. La rândul său, primarul din Blejoi, Adrian Dumitru, consideră că primarii PSD au fost defavorizați: Împărțirea fondurilor s-a făcut fără o minimă analiză”, a susținut Dumitru.

Liderii social-democraților prahoveni au criticat, vineri, în termeni duri, modul în care au fost repartizate fondurile către primării, susținând că acest lucru s-a realizat pe criterii politice, iar primarii PSD au fost dezavantajați.

„Este un gest de frustrare al premierului Cîțu”, a susținut Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, care a precizat că hotărârea care vizează rectificarea de buget va fi atacată în Contencios, dar și că PSD analizează depunerea de plângeri penale pentru modul în care s-a realizat repartizarea.

„Aproape un miliard de lei au fost alocați doar către primarii PNL”, a susținut președintele PSD Prahova.

Prezent la conferința de presă, primarul localității Blejoi, Adrian Dumitru, a explicat de ce modul de repartizare a fondurilor către primării nu a fost unul corect.

„Împărțirea fondurilor a fost fără o minimă analiză (…). Colegii mei, care chiar au nevoie pentru a-și finaliza lucrările de investiții, pentru a acoperi sumele necesare pentru plata asistenților sociali și pentru tot ce înseamnă o bună funcționare a UAT-urilor, au fost dezamăgiți de modul în care au fost tratați”, a susținut Adrian Dumitru, primarul localității Blejoi, care consideră că rectificarea de buget nu trebuie să fie realizată pe criterii politice.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău