Roberta Anastase, senator PNL: ”Guvernul păstrează în anul 2021 o politică fiscală neutră, adică NU introduce impozite și taxe noi și nici nu le majorează pe cele existente”

Cheltuielile de investiții prevăzute în bugetul de stat pentru 2021 vor însuma 61,4 miliarde de lei, reprezentând 5,5% din PIB, mai mari cu 8,3 miliarde de lei față de execuția bugetară din anul 2020.

Roberta Anastase, senator PNL. ”În ciuda contextului intern și internațional dificil, bugetul pentru anul 2021 reușește să acopere toate obligațiile financiare ale statului român: plata salariilor în sistemul public, plata pensiilor majorate cu 14% de la 1 septembrie 2020, plata alocațiilor majorate pentru copii, campania de vaccinare și cheltuielile suplimentare din sistemul sanitar, plata măsurilor active pe piața muncii, asistența socială sau cheltuielile descentralizate la nivelul administrației publice.
Guvernul păstrează în anul 2021 o politică fiscală neutră, adică NU introduce impozite și taxe noi și nici nu le majorează pe cele existente.
Păstrăm și o parte dintre facilitățile fiscale de care au beneficiat operatorii economici în anul 2020.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău