Roberta Anastase: „Proiectul viitorului spital din Ploiești trebuie să intre cât mai repede pe lista Companiei Naționale de Investiții”

Senatorul prahovean Roberta Anastase a declarat că, alături de alți parlamentari prahoveni, va susține proiectul construirii viitorului spital municipal.

„Am avut o discuție cu colegii mei și cu domnul primar Andrei Volosevici și, evident, proiectul de suflet al tuturor, proiect pe care îl dorim realizat cât de repede posibil, este cel al unui nou spital în Ploiești.

Așa cum ați văzut, în Consiliul Local deja a fost adoptat proiectul care vizează amplasarea spitalului. Locația a fost schimbată pentru a câștiga timp.

În câteva zile va urma depunerea proiectului, noi sperând, și acesta este lobby-ul pe care îl facem, să intre cât mai repede pe lista sinteză a Companiei Naționale de Investiții, aceasta fiind sursa principală de finanțare”, a declarat Roberat Anastase.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Actualitatea LIVE.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău