E oficial. Senatorul Radu Oprea, candidatul PSD la Primăria Ploiești

0

Social-democrații ploieșteni s-au întâlnit, marți seară, și l-au desemnat pe senatorul Radu Oprea, candidat la Primăria Ploiești, la alegerile locale din acest an. Propunerea trebuie validată de Biroul Județean al PSD Prahova.

Numele senatorului PSD a fost vehiculat încă de la începutul acestui an, când în cursa internă a PSD pentru Primăria Ploiești erau mai mulți candidați.

Citește și: SURSE: Radu Oprea este candidatul PSD pentru Primăria Ploiești

Marți seară, reprezentanții organizațiilor locale ale PSD Ploiești au stabilit că viitorul candidat la Primăria Ploiești să fie senatorul Radu Oprea.

„Am stabilit că viitorul candidat la Primăria Ploiești va fi senatorul PSD Radu Oprea”, a declarat, pentru Observatorulph.ro, Cristian Ganea, președintele PSD Ploiești.

Contactat telefonic, președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a susținut că „Așteptăm ca această propunere să vină să o discutăm în Biroul Județean al PSD Prahova”.

Radu Oprea a fost validat senator la alegerile din 2016, când a candidat pe listele PSD. Acesta a deținut funcția de ministru pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat, dar și de prefect al județului Prahova.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău