sebastian-ghita5_expresspress_ro_.jpg

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a anunţat că informaţiile potrivit cărora fostul deputat Sebastian Ghiţă, dat în urmărire pentru că s-a sustras anchetelor penale care îl vizau, ar fi fost localizat în Serbia sunt false.

 

Augustin Lazăr a negat informaţiile care au apărut în presă conform cărora Sebastian Ghiţă s-ar afla în Serbia. "Ştiu ca e o informaţie falsă, să nu o luăm în serios", a spus Lazăr.

Citește și Tribunalul Prahova a emis mandat de arestare în lipsă pe numele lui Sebastian Ghiță

 

Şi premierul Sorin Grindeanu, prezent la un eveniment la Slobozia, a spus că, din informaţiile sale, informaţiile privind găsirea lui Ghiţă nu sunt corecte: "Am intrebat, se pare ca informatia la cald nu este cea corecta. Nu intru in amanunte, e treaba lor si ii indemn sa-si faca treaba si sa-l prinda nu doar pe Ghita, ci pe orice fugar care trebuie sa raspunda in fata legii".

Sebastian Ghiţă a fost trimis în judecată în două dosare penale, cel în care mai sunt acuzaţi foşti şefi din Poliţie şi Parchet din Prahova şi un altul în care este judecat alături de fostul primar al Ploieştiului Iulian Bădescu.

Citeste mai mult pe RTV.NET: