De ce nu au fost amendați președintele Iohannis și soția sa pentru lipsa măștii de protecție în spațiul public? Explicația Poliției

2

Un sibian a reclamat la Poliție că în 10 octombrie, președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, s-au deplasat prin centrul Sibiului fără mască de protecție.

Potrivit publicației locale Turnul Sfatului, IPJ Sibiu i-a răspuns cetățeanului că președintele Iohannis nu a fost amendat pentru că acesta ”desfășura activități” fără să specifice și natura acestora.

Citește și Diana Șoșoacă și-a pus masca de protecție după ce o senatoare PNL a sunat la 112. De ce nu a fost amendată

”În urma verificărilor efectuate privind petiția dumneavoastră, vă comunicăm faptul că nu au rezultat aspecte de încălcare a cadrului legal.

Vă informăm că, pe raza Municipiului Sibiu, la data de 10.10.2021, erau aplicabile prevederile art.2 lit. B.) din Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu nr. 71 din 09.10.2021 privind prelungirea stării de alertă, precum și pentru aprobarea unor măsuri suplimentare de prevenire și combatere a contaminării cu virusul SARS CoV-2” este răspunsul primit de cetățean și publicat în presa locală.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

2 COMENTARII

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău