Tânăr de 16 ani din Hunedoara, oprit de Poliție cu focuri de armă după ce a fost surprins la volan

0

Un tânăr de 16 ani din Hunedoara a fost prins conducând, noapte trecută, de polițiști după o urmărire ca-n filme, cu focuri de armă.

Minorul a ignorat semnalele polițiștilor când i-au cerut să oprească și a gonit în viteză. După câteva sute de metri, a oprit mașina și a luat-o la fugă pe un câmp.

După mai multe focuri de armă în plan vertical, polițiștii au reușit să-l imobilizeze. A fost dus la audieri, pentru că nu avea permis de conducere.

„Poliţiştii din comuna Sarmizegetusa au fost nevoiţi să tragă mai multe focuri de avertisment în plan vertical, în timp ce încercau să-l prindă pe un adolescentul de 16 ani care a fost surprins la volanul unui autoturism şi nu a oprit la semnalul agenţilor.

Pentru prinderea acestuia, unul dintre poliţişti a executat mai multe focuri de avertisment în plan vertical, cu armamentul din dotare. Persoana care a condus autoturismului a fost prinsă şi condusă la sediul Poliţiei, pentru cercetări”, se arată în comunicatul IPJ Hunedoara.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău