Florin Cîțu a anulat ordinul privind noile criterii de carantinare a localităților

0

Ordinul privind noile criterii de carantinare a localităților a fost abrogat, miercuri, de ministrul interimar al Sănătății, Florin Cîțu, premierul României. Documentul a fost publicat, miercuri noapte, în Monitorul Oficial.

Astfel, în Monitorului Oficial, miercuri noapte, a fost publicat Ordinul „privind abrogarea Ordinului ministrului sănătății nr. 506/2021 pentru modificarea și completarea Ordinului ministrului sănătății nr. 1.309/2020 privind modalitatea de aplicare a măsurilor de prevenire și limitare a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2”.

Este vorba despre documentul aprobat, pe șest, fără informarea premierului României, Florin Cîțu, prin care erau stabilite noi criterii de carantinare a localităților.

Citește și: S-au schimbat pe șest criteriile de carantinare. Dacă s-ar aplica, Ploieștiul ar intra în carantină imediat!

De altfel, Ordinul, semnat de secretarul de stat al Ministerului Sănătății, Andreea Moldovan, ar fi condus la decizia de revocare din funcție a ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

Citește și: Premierul Florin Cîțu i-a demis pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu și pe secretarul de stat Andreea Moldovan care a schimbat pe șest normele de carantinare

Reamintim faptul că miercuri, Vlad Voiculescu a fost revocat din funcția de ministru, iar câteva ore mai târziu, premierul Florin Cîțu a anunțat că va exercita și funcția de ministru interimar al Sănătății până la momentul în care Coaliția va desemna pentru această funcție o persoană.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău