Numărul persoanelor vaccinate din România a depășit sâmbătă numărul celor infectate cu coronavirus

Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID a anunțat sâmbătă că numărul persoanelor vaccinate l-a depășit pe cel al persoanelor infectate cu COVID-19. „Este o zi importantă pentru România”, a precizat medicul militar Valeriu Gheorghiță.

„Este o zi importantă pentru România. Astăzi, la ora 13.00, numărul persoanelor vaccinate a depășit numărul celor infectate și raportate cu virusul SARS-CoV-2. Ritmul în care se derulează campania de vaccinare până la acest moment ne confirmă atingerea obiectivului dorit, acela de a imuniza populația într-un timp cât mai scurt.

Le mulțumesc tuturor pentru opțiunea de a se vaccina și, în egală măsură, celor care depun un efort considerabil pentru ca procesul de vaccinare să se desfășoare cu eficiență, într-un mediu favorabil și sigur!

Doar împreună învingem pandemia, doar împreună vom reuși să ne bucurăm de o viața normală, alături de cei dragi!” (Valeriu Gheorghiță – Președintele CNCAV)

/p>

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău