Peste 600 de profesori au participat la un curs unde au fost învățați cum să calculeze vibrația destinului elevilor: „Voi creați ciumpalaci care nu sunt buni la nimic”

Peste 600 de profesori au participat vineri seară la cursul de numerologie organizat de Asociația Numerologilor din România pe Zoom. Timp de trei ore, dascălii au fost învățați cum să calculeze vibrația destinului elevilor pentru „a-i aduce pe calea cea bună” și cum să găsească „matrița psiho-energo-informativă” ca profesorii să nu mai formeze „niște ciumpalaci”.

Cursul nu este avizat de Ministerul Educației, dar a fost promovat de Inspectoratele Școlare din mai multe județe, scrie Libertatea.ro.

„Cineva a zis că numerologia e o pseudoștiință, că nu ne ajută cu nimic. Dacă privim din perspectiva asta, și psihologia este o pseudoștiință”; „Eu aș da o lege ca numerologia să fie învățată în școală, cel puțin din clasa a 6-a”; „Știința fără artă e lucru drăcovesc. Așa a ajuns și educația. A ajuns un lucru drăcovesc”; „Acum nu poți intra fără mască în magazin, în avion, data viitoare nu o să poți intra fără cip” – sunt o parte din afirmațiile lui Anatol Basarab, numerolog, psiholog și cofondatorul Asociației Numerologilor din România, făcute vineri seară în timpul proiectului online „Numerologia, o 9 legătură dascăl-elev”.

Un profesor a cedat totuși în fața acestor afirmații.

Camelia Condurache, de la Colegiul Tehnic Pontica din Constanța, a refuzat să mai asculte astfel de afirmații și a apăsat X la fereastra de Zoom. Spune că a intrat în live cu mintea deschisă, curioasă, și se aștepta să dea peste persoane „puțin mai elevate”.

Participi la un curs, asculți, ești atent, dar apoi filtrezi informația rațional, explică Condurache. La „ciumpalaci”, însă, a decis că e prea mult.

Citește articolul pe Libertatea.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău