Bărbatul care a încercat să violeze o femeie în toaleta unui centru comercial din Capitală a fost reținut

Bărbatul de 35 de ani care a încercat să violeze o femeie în vârstă de 45 în toaleta Centrului Comercial Drumul Taberei, din sectorul 6, a fost prins și predat polițiștilor de o femeie de serviciu și de alți clienți ai centrului, scrie Libertatea.ro.

Camerele de supraveghere din centrul comercial în care a avut loc incidentul au surprins momentul în care bărbatul, cu fața acoperită de o glugă, iese din toaletă, urmat de o femeie care îl lovește și fuge.

Apoi apar femeia de serviciu și un client al magazinului, care îl ia la rost pe agresor, iar angajata de la curățenie aruncă după acesta cu o mătură. La final, se vede un angajat de la serviciul de pază care aleargă după bărbat.

Incidentul a avut loc vineri, în jurul orei 18:00. După ce a fost sesizată Poliția, bărbatul aflat sub influența substanțelor interzise a fost depistat, imobilizat și dus la secție.

Cercetările sunt continuate de Secția 22 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la viol.

Citește mai multe pe Libertatea.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău