Din 11 ianuarie, parlamentarii se vor reîntoarce la muncă și vor avea din nou acces la restaurantul din Casa Poporului.
Surse citate de ziare.com susțin că prețurile la mâncare au rămas neschimbate de trei ani, în timp ce veniturile parlamentarilor aproape că s-au dublat.
Astfel, un ales care câștigă în medie 20.000 de lei, plătește pentru un mic dejun la restaurantul din Palatul Parlamentului 7,13 lei. O porție include oua prajite, telemea de vaca si cartofi prajiti.
Ciorbele nu ajung la 6 lei, borsul taranesc cu legume costa doar 2,75 lei, iar ciorba de vacuta a la grec e doar 5,36 de lei.
Pieptul de pui la gratar e doar 4,5 lei, fileul de salau este 5,5 lei iar pastravul la gratar cu lamaie este 16,01 lei. Vezi AICI meniul complet.
Intrebarea care se pune este cu cat cotizeaza s si implicit cetateanul de rand ca masa alesilor sa fie „compensata” nu carecumva sa plteasca prea mult, ca deh restaurantul trebuie sa aiba si el un profit nu?