baniprofi_17990600.jpg

Vești bune pentru profesori. La începutul ședinței de guvern de astăzi, premierul Viorica Dăncilă a anunțat mai multe măsuri financiare în sprijinul cadrelor didactice.

Este vorba de acordarea a două salarii brute pe an pentru dezvoltarea personală și materiale didactice, precum și acordarea unei sume de până la cinci mii de euro pentru achiziția și modernizarea unei locuințe pentru personalul didactic din mediul rural, potrivit biziday.ro

Citește și Sporuri noi pentru o categorie importantă de bugetari

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În plus, cadrele didactice care se titularizează în mediul rural vor avea o primă de instalare în cuantum de trei salarii medii brute pe economie.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

”Profesorii cu o vechime de minimum 30 de ani vor avea la pensionare șase salarii medii brute pe economie”, a mai declarat premierul conchis Dăncilă.

Reamintim că premierul a mai anunțat și că guvernul va introduce salariul minim brut lunar în Construcții de 3000 de lei (detalii AICI).


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.