Dragoș Bucur, vedeta PRO TV de la Visuri la Cheie: „Nu mă vaccinez și nu port mască”

Dragoș Bucur, realizatorul emisiunii „Visuri la Cheie” de la PRO TV a stârnit indignare în mediul on-line după ce marți seară a anunțat pe pagina de Facebook că nu se vaccinează și nu poartă mască.

Poziția acestuia este cu atât mai controversată cu cât în septembrie 2020 actorul a fost depistat cu coronavirus.

Comentariile internauților pe Facebook au fost atât pozitive, cât și negative, însă a atras atenția și persoanelor publice care au taxat afirmația vedetei PRO.

Printre acestea, Lucian Mândruță, Vasi Rădulescu și Dragoș Bucurenci. 

„Păi nu a zis nimeni că e nevoie să ai creier și cunoștințe de cercetător științific pentru a juca în filme. Poți avea talent ca actor și să nu prezinți urme de gîndire critică, nu ai fi primul. Dar nu e musai să te și lauzi cu asta”

„Două variante: prima-e o metoda jalnică de a fi băgat in seamă și compătimit ca martir al conspirației; a doua- băț băgat prin gard însă, personal, nu am de ce să înjur pe cineva cu discernământ limitat”

„Este alegerea ta. Nimeni nu este perfect”

„Eu voi da report acestei postari. Este inadmisibil ce faceti aici. Sa va fie rusine”

„Eu te admir !! Simt si fac la fel”

„Felicitări pentru curaj, e ceva în mainstream să spui asta”

„Asta inseamna , în opinia mea, coloană vertebrală” , sunt doar câteva din cele peste 1 500 de comentarii pe care le-a strâns postarea în aproximativ 12 ore.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău