adevarul_aefc0_32407.jpg

Cunoscutul pilot, Titi Aur, spune că Răzvan Ciobanu ar fi supraviețuit teribilului accident, dacă ar fi purtat centura de siguranță.

Mașina, care era extrem de robustă, i-ar fi salvat viața, consideră multiplul campion de raliuri, care a analizat fotografiile făcute la locul accidentului.

E greu să mă pronunț, dar din imaginile pe care le-am văzut, sunt aproape sigur că Răzvan nu purta centura, pentru că partea șoferului e relativ întreagă. Chiar dacă ar fi avut niște leziuni ar fi fost găsit la volan, prins de centură. Centura are niște capsule pirotehnice, care în momentul unui accident te strâng de scaun.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Faptul că a mers foarte mult pe lângă șosea ori s-a jucat cu mașina, ori a avut alte motive, altfel nu înțeleg cum să meargă atât de mult pe lângă șosea fără să frânezi. Nu cred că e vorba de sinucidere pentru că în cazul acesta ar fi intrat violent în ceva. Sigur toată acțiune e la viteză mare. Așa cum arată mașina, dacă ar fi avut centură de siguranță sunt aproape sigur că era în viață și se afla în mașină”, a declarat Titi Aur, pentru Antena3. Citește continuarea pe observatorulbv.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Miruna Alexandru
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg