Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

bursa-locuri-munca-995.jpg

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova a organizat vineri  BURSA DE TOAMNĂ a locurilor de muncă pentru absolventi, acțiune în urma căreia aproape 300 de persoane și-au găsit un loc de muncă.

Comunicatul AJOFM Prahova

Actiunea s-a desfasurat simultan la Ploiesti si Campina, ocazie cu care au fost contactati un numar total de 1389 de agenti economici si  au participat un numar de 88  agenti economici respectiv: Ploiesti – 57 agenti economici, Campina – 31 agenti economici. Acestia, au pus la dispozitia persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, un numar de 1574 locuri, din care: Ploiesti – 1074, Campina – 500 .

Locurile de munca oferite au fost din diverse domenii de activitate, cum ar fi: confectii, comert ,constructii metalice, constructii civile, fabricare masini si utilaje, transporturi, alimentatie publica, turism, productie, asigurari etc.

Au fost solicitate persoane cu studii superioare in urmatoarele profesii :inginer mecanic, economist , inginer ofertare, automatist, inginer constructii de masini, inginer c-tii civile, inginer drumuri si poduri, asistentHR,inginer proiectant, consilier juridic, director productie,specialist achizitii, consultant recrutare, specialist calitate, functionari stocuri etc.

Pentru persoanele cu studii medii , au fost solicitate persoane in urmatoarele meserii: operator cablaje auto, muncitori necalificati , manipulanti, lucratori comerciali, vanzatori, consilier vanzari, confectii (muncitori necalificati, confectioneri textile, modelier confectii), strungar, sudor, rectificator, ambalator, instalator, lacatus, operator control nedistructiv, operator comanda numerica, agent servicii clienti, mecanic locomotiva, brutar, operator masini de debitat, mecanic masini de cusut, tehnician aprovizionare, stivuitoristi, receptioneri, controlor de conformitate, masinisti poduri rulante, formator, turnator, sablator etc.

Din totalul de 1256 de persoane participante ( Ploiesti – 989, Campina – 267 ), 279 au  fost selectate in vederea incadrarii (Ploiesti – 188, Campina – 91). 

 

 


Administrație
  • Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Posturi vacante în primării din Prahova

Mai multe administrații publice sau instituții aflate în subordinea acestora au scos la concurs mai multe posturile vacante. Primăria Comunei Berceni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe...

Social
  • Vineri, 20 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Praful saharian a ajuns și la Ploiești. FOTO

Conducătorii auto din Ploiești s-au trezit cu mașinile pline de praf, în urma ploii de scurtă durată de azi-noapte. ANM a atenționat în urmă cu trei zile că în România a pătruns un front atmosferic care...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești