- Publicitate -

Posturi vacante la spitale, școli și primării din Prahova. Lista locurilor de muncă scoase la concurs

Zeci de posturi vacante au fost scoase la concurs de spitale, școli și primării din Prahova. Locurile de muncă figurează și în Ploiești, Urlați, Mizil, Sinaia, dar și la Câmpina, precum și în alte localități din județ.

- Publicitate -

Liceul Teoretic „Aurel Vlaicu” din Breaza, Județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor 0,5 normă, la Grădinița cu program normal „Albinuța”.

Spitalul C.F. Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, după cum urmează:

 • asistent medical balneofizioterapie – Recuperare Medicina Fizica si Balneologie;
 • asistent medical generalist – Cabinet Recuperare Medicina Fizica si Balneologie.

Citește și: AJOFM Prahova: Rata șomajului a ajuns, în noiembrie, la 2,25%. Câți prahoveni sunt în căutarea unui loc de muncă

Spitalul de Psihiatrie Voila, Câmpina, județul Prahova, organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează:

- Publicitate -
 • 1 (un) post de asistent medical principal cu studii postliceale din cadrul Secției I, Psihiatrie adulți;
 • 1 (un) post de asistent medical principal cu studii postliceale din cadrul Secției III, Psihiatrie adulți;
 • 1 (un) post de asistent medical principal cu studii postliceale din cadrul Camerei de Gardă;

Citește și: ITM Prahova. Sute de controale și amenzi de peste 280.000 de lei

 • 1 (un) post de infirmieră din cadrul Secției I, Psihiatrie adulți;
 • 1 (un) post de infirmieră din cadrul Secției IV, Psihiatrie adulți;
 • 1 (un) post de infirmieră din cadrul Secției VI, Psihiatrie adulți;
 • 1 (un) post de infirmieră din cadrul Secției VIII, “Sanatoriu”.

Spitalul Municipal Ploiești, județul Prahova, organizează concurs/examen pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, pentru funcția contractuală vacantă, de asistent medical principal PL (generalist), în cadrul Compartimentului Radioterapie.

Citește și: ITM Prahova – Precizări în atenția angajatorilor prahoveni şi tuturor persoanelor fizice beneficiare ale salariului minim

Muzeul Național Peleș, Sinaia, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor calificat I – fochist, în cadrul Serviciului Tehnic.

Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza”, Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de fochist (muncitor calificat).

- Publicitate -

Școala Gimnazială Anton Pann, Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuţie, vacante, de secretar debutant.

Citește și: Angajări prin AJOFM Prahova. Asistență pentru căutarea unui loc de muncă

Spitalul Orășenesc Urlați, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de registrator medical – Birou internări si informații.

Spitalul Orășenesc Urlați, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale, de execuție, temporar vacante, de asistent medical generalist, studii (P.L.), în cadrul Compartimentul Chirurgie.

- Publicitate -

Școala Gimnazială comuna Cărbunești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuţie, vacante, de administrator financiar (contabil) III S, 0,25 normă.

Citește și: Prefectura Prahova. Zonele unde se circulă cu dificultate, în condiții de iarnă – FOTO

Școala Gimnazială ,,Alexandru Ioan Cuza”, Sat Potigrafu, Comuna Gorgot, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitor-şcoală, la Şcoala Gimnazială, Sat Poienarii Apostoli, Comuna Gorgota, Judeţul Prahova.

Școala Gimnazială Scorțeni, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor întreținere școală 0,5 normă.

- Publicitate -

Primăria Comunei Podenii Noi, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de:

 • consilier I A – Compartiment relații cu publicul;
 • femeie de serviciu – Compartiment administrativ.

Citește și: Când expiră codul galben de ninsori pentru Ploiești și Prahova

Primăria Comunei Brebu, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de referent centrul cultural.

Școala Gimnazială Ioan Moga, sat Dițești, comuna Filipești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de mediator școlar, la structura Școala Gimnazială Ioan Moga sat Dițești.

- Publicitate -

Spitalul Orășenesc Urlați, județul Prahova, organizează concurs, pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de asistent medical generalist, studii (P.L.), grad principal, în cadrul Ambulatoriului Integrat al Spitalului.

Citește și: Zonele din Prahova unde se intervine pentru deszăpezirea drumurilor județene. La ce număr de telefon poți suna dacă ai probleme legate de starea drumurilor

Școala Gimnazială Comuna Ariceștii Rahtivani, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitoare – 2 posturi (1 post la fiecare structură), la structurile Grădinița cu Program Normal și Program Prelungit Târgșoru Nou și Școala Gimnazială sat Stoenești.

Spitalul Orășenesc „Sfânta Filofteia”, Mizil, județul Prahova, organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de asistent medical generalist (PL) – 2 posturi, în cadrul Compartimentului chirurgie generală.

Liceul Tehnologic „Toma Socolescu” din Ploieşti, judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor școală, 0,50 normă.

Roxana Tănase
Roxana Tănasehttps://www.observatorulph.ro/
Roxana Tănase lucrează în presă din 1999. A fost reporter la Telegraful de Prahova și la postul local de televiziune Alpha TV din Ploiești, iar din 2012 a ales să facă parte din echipa Observatorulph.ro. Roxana se numără printre jurnaliștii cu cea mai mare experiență din presa locală și acoperă în special domenii precum administrație și politică.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -
- Publicitate -

Articole asemănătoare

Vreme capricioasă în Prahova. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. La Ploiești temperaturile maxime se vor situa între 11... 14 grade...

Tarabele din centrul Ploieștiului, considerate pericol public, nu au mai primit, încă, ordin de demolare

Mult promisa reamenajare a zonei centrale din Ploiești, din apropiere de Parcul Nichita Stănescu, întârzie să apară. În luna ianuarie 2023, în ședință extraordinară...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Ultimele știri

Vreme capricioasă în Prahova. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. La Ploiești temperaturile maxime se vor situa între 11... 14 grade...

Iordania pe cont propriu în 2023: negocieri, obiceiuri, cultură și concepții de viață

Iordania este o lume aparte, o lume pe care am descoperit-o pas cu pas, încă de la primul schimb de vorbe cu taximetristul care...

În Salina Slănic, locul cu cel mai pur aer de pe planetă, se coboară cu aceleași microbuze jalnice. De 9 ani se încearcă refacerea...

Vremea plăcută din weekend i-a scos din case pe oameni, mulți alegând ca variantă de petrecere a timpului, una dintre cele mai populare saline...

Care sunt firmele care vor să construiască variantele ocolitoare de la Azuga – Bușteni

Pentru centurile ocolitoare de la Azuga - Bușteni au fost depuse oferte din partea a două asocieri de firme din România, Bulgaria și Turcia....

Mărturia ploieșteanului implicat în accidentul în lanț de pe autostrada M1 din Ungaria: ”Ne-am trezit în infern!”

Observatorul Prahovean publică, în exclusivitate, mărturia unui ploieștean care a fost implicat în accidentul în lanț petrecut sâmbătă pe autostrada M1 din Ungaria. Acesta...
Emisiuni
- Publicitate -