- Publicitate -

Posturi vacante la școli, spitale și alte instituții publice din Prahova. Locurile de muncă scoase la concurs

Mai multe posturi vacante în școli și spitale din Prahova au fost scoase la concurs. Pe lista locurilor de muncă vacante figurează cele de paznic, îngrijitor, asistent medical, dar și de manager spital și economist. Casa de Cultură a Studenților Ploiești angajează economist, iar Poliția Locală Ploiești caută magaziner.

Școala Gimnazială „Învățător Dinu Nicolae”, comuna Dumbrava, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de paznic.

Grădinița cu Program Prelungit nr. 35, Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuție, vacante, de muncitor (0,5 normă).

Spitalul Municipal Ploiești organizează concurs/examen pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, pentru funcția contractuală vacantă, de magaziner, în cadrul Biroului Aprovizionare, Administrativ.

Citește și: Restricții de apă, luni, în Plopeni, pentru înlocuirea unei conducte

Școala Gimnazială Scorțeni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor școală.

Grădinița Step by Step cu Program Prelungit și Program Normal „Rază de soare”, Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de îngrijitor.

Poliția Locală a Municipiului Ploiești organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de magaziner, la Compartimentul Administrativ.

Școala Gimnazială Scorțeni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor școală – 0,5 normă.

Citește și: O asociere de firme din Turcia, câștigătoare pentru ultimul lot al Autostrăzii Ploiești – Buzău

Colegiul Naţional Pedagogic „Regina Maria” din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, de: laborant și îngrijitor.

Școala Gimnazială „Matei Basarab” comuna Brebu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale vacante, de administrator patrimoniu (0,5 normă).

Colegiul Economic „Virgil Madgearu”, Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de paznic, I-M.

Citește și: ANM: Prognoza actualizată pentru luna noiembrie. La Ploiești, weekend, cu temperaturi de primăvară

Grădinița cu Program Prelungit „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil”, Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitor.

Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud-Muntenia Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, după cum urmează: consilier I A – la C.R.P.C. – Regiunea Sud Muntenia Ploiești, Compartimentul analize și sinteze – 1 post și consilier I A- la C.J.P.C. Prahova – 1 post.

Consiliul de Administrație al Spitalului de Pneumoftiziologie Drajna organizează concurs pentru ocuparea funcției de manager spital, persoană fizică.

Citește și: O bucată din plafonul unui troleibuz nou i-a picat în cap unui călător pe traseul 44 din Ploiești

Casa de Cultură a Studenților Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuție, vacante, de economist specialist, grad profesional IA.

Sanatoriul Balneoclimateric de Copii, Bușteni, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, de:

  • referent specialist achiziții;
  • asistent medical CPIAAM;
  • medic în cadrul Biroului de management al calității;
  • referent în cadrul Biroului de management al calității;
  • registrator medical.

Mai multe detalii cu privire la datele de organizare al concursurilor, dar și condițiile necesare pentru participarea la concurs pot fi consultate pe posturi.gov.ro/judetul/Prahova, dar și pe site-urilor instituțiilor care organizează concurs.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -
- Publicitate -

Articole asemănătoare

Cezar, „The voice”, alături de copiii talentați care provin din medii defavorizate. „Nu vând iluzii! Dacă un copil are potențial, îi sunt alături, dar...

Este unul dintre primii 5 contratenori ai lumii și singurul din România. Vocea sa inconfundabilă impresionează. Artistul ploieștean, Cezar „The voice” Ouatu a avut...

Listele cu ordinea de prioritate pentru repartizarea de locuințe sociale în Ploiești – Proiect

Un proiect de hotărâre de Consiliu Local, care va fi în dezbatere la Ploiești, prevede aprobarea listei cu ordinea de prioritate pentru locuințele sociale....
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Ultimele știri

Avarie la rețeaua de apă a municipiului Câmpina. Explicația Hidro Prahova

Municipiul Câmpina, al doilea ca mărime din județul Prahova, a rămas, joi seară, fără apă potabilă. Societatea care administrează sistemul de alimentare cu apă...

Minor de 16 ani, din Breaza, dispărut dintr-un centru de plasament. L-ați văzut? Sunați la 112

Un minor în vârstă de 16 ani din Centrul de Plasament Breaza a dispărut, joi seară, din incinta adăpostului. Potrivit IJP Prahova, lipsa acestuia...

Cezar, „The voice”, alături de copiii talentați care provin din medii defavorizate. „Nu vând iluzii! Dacă un copil are potențial, îi sunt alături, dar...

Este unul dintre primii 5 contratenori ai lumii și singurul din România. Vocea sa inconfundabilă impresionează. Artistul ploieștean, Cezar „The voice” Ouatu a avut...

Ce obligații vor avea polițiștii, jandarmii și armata pentru combaterea pestei porcine africane. Câți bani se vor acorda pentru reducerea efectivelor de mistreți –...

Un proiect de hotărâre de Guvern, aflat în dezbatere, prevede noi obligații pentru polițiști, jandarmi și armată când vine vorba despre măsurile de control...

Prefectura Prahova cere mobilizarea primarilor în contextul codului galben de ninsori, vânt și polei

Prefectul județului Prahova, Virgiliu Daniel Nanu, a solicitat, joi, mobilizare în contextul fenomenelor meteorologice periculoase anunțate de meteorologi. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a...
Parteneri
MindArchitect
- Publicitate -