Posturi vacante la școli, spitale și primării în Prahova. Lista locurilor scoase la concurs

0

Mai multe locuri de muncă au fost scoase la concurs în Prahova, la nivelul unor unități de învățământ, spitale și primării. Posturile vacante figurează în Ploiești, Lipănești, Colceag, Mizil, Păulești, Ciorani, Valea Călugărească, Breaza și Gura Vadului. Pe lista locurilor de muncă scoase la concurs figurează cele de muncitor, îngrijitor, paznic, dar și de economist, consilier juridic, administrator financiar, administrator de patrimoniu și inspector de specialitate.

Grădinița „Step by Step” cu Program Prelungit și Program Normal „Licurici”, Ploiești, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante de administrator de patrimoniu.

Școala Gimnazială „Profesor Nicolae Simache” din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de îngrijitor.

Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Viticultură și Vinificație Valea Călugărească, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de economist II – Compartimentul achiziții publice.

Primăria Comunei Drăgăneşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de șofer autospecială P.S.I.

Colegiul Național „Mihai Viteazul” din Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de îngrijitor.

Școala Gimnazială „Eroilor”, comuna Lipănești, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor.

Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir” din Breaza organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuţie, vacante, de: administrator financiar, gradul III, în Compartimentul contabilitate și administrator financiar, gradul III, în Biroul intendență și servicii de campanie.

Primăria Comunei Colceag organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de muncitor necalificat.

Colegiul Național „Ion Luca Caragiale” din Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de paznic.

Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de: consilier juridic, grad II, în cadrul Biroului achiziții, personal didactic auxiliar, administrator patrimoniu, grad II, în cadrul Serviciului administrativ patrimoniu, personal didactic auxiliar și șofer autoturism, treapta II, în cadrul Serviciului tehnic, personal nedidactic.

Școala Gimnazială din Comuna Cocorăştii Colţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de îngrijitor școală.

Spitalul Municipal Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de economist I, în cadrul Compartimentului informatică.

Spitalul Orășenesc „Sfânta Filofteia”, din Mizil, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de infirmieră debutantă în cadrul Secției de medicină internă (3 posturi).

Şcoala Gimnazială „Toma T. Socolescu” din Comuna Păulești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor.

Primăria Oraşului Vălenii de Munte organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de inspector de specialitate IA, Compartimentul cadastru și agricultură.

Primăria Comunei Ciorani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, după cum urmează: inspector IA – Compartimentul pregătire și publicare documente – Monitorul Oficia! Local, inspector IA – Compartimentul protecția familiei, protecția persoanelor vârstnice, a persoanelor cu dizabilități și referent – Compartimentul arhivă.

Primăria Comunei Gura Vadului organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor in cadrul Compartimentului Servicii Locale din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului Comunei Gura Vadului.

Detalii cu privire la condițiile de angajare AICI.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău