- Publicitate -

Posturi vacante la școli, spitale și primării în Prahova. Lista locurilor scoase la concurs

Mai multe locuri de muncă au fost scoase la concurs în Prahova, la nivelul unor unități de învățământ, spitale și primării. Posturile vacante figurează în Ploiești, Lipănești, Colceag, Mizil, Păulești, Ciorani, Valea Călugărească, Breaza și Gura Vadului. Pe lista locurilor de muncă scoase la concurs figurează cele de muncitor, îngrijitor, paznic, dar și de economist, consilier juridic, administrator financiar, administrator de patrimoniu și inspector de specialitate.

Grădinița „Step by Step” cu Program Prelungit și Program Normal „Licurici”, Ploiești, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante de administrator de patrimoniu.

Școala Gimnazială „Profesor Nicolae Simache” din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de îngrijitor.

Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Viticultură și Vinificație Valea Călugărească, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de economist II – Compartimentul achiziții publice.

Primăria Comunei Drăgăneşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de șofer autospecială P.S.I.

Colegiul Național „Mihai Viteazul” din Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de îngrijitor.

Școala Gimnazială „Eroilor”, comuna Lipănești, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor.

Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir” din Breaza organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuţie, vacante, de: administrator financiar, gradul III, în Compartimentul contabilitate și administrator financiar, gradul III, în Biroul intendență și servicii de campanie.

Primăria Comunei Colceag organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de muncitor necalificat.

Colegiul Național „Ion Luca Caragiale” din Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de paznic.

Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de: consilier juridic, grad II, în cadrul Biroului achiziții, personal didactic auxiliar, administrator patrimoniu, grad II, în cadrul Serviciului administrativ patrimoniu, personal didactic auxiliar și șofer autoturism, treapta II, în cadrul Serviciului tehnic, personal nedidactic.

Școala Gimnazială din Comuna Cocorăştii Colţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de îngrijitor școală.

Spitalul Municipal Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de economist I, în cadrul Compartimentului informatică.

Spitalul Orășenesc „Sfânta Filofteia”, din Mizil, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de infirmieră debutantă în cadrul Secției de medicină internă (3 posturi).

Şcoala Gimnazială „Toma T. Socolescu” din Comuna Păulești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor.

Primăria Oraşului Vălenii de Munte organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de inspector de specialitate IA, Compartimentul cadastru și agricultură.

Primăria Comunei Ciorani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, după cum urmează: inspector IA – Compartimentul pregătire și publicare documente – Monitorul Oficia! Local, inspector IA – Compartimentul protecția familiei, protecția persoanelor vârstnice, a persoanelor cu dizabilități și referent – Compartimentul arhivă.

Primăria Comunei Gura Vadului organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor in cadrul Compartimentului Servicii Locale din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului Comunei Gura Vadului.

Detalii cu privire la condițiile de angajare AICI.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Sondaj

Sunteți de acord să citiți ziarul Observatorul Prahovean fără reclame, dar contracost? 

- Publicitate -

Articole asemănătoare

Accident pe centura de est a Ploieștiului. Pieton spulberat de o cisternă UPDATE

Un grav accident rutier s-a petrecut, vineri seară, pe Centura de est a Municipiului Ploiești, în apropierea sensului giratoriu Bucov. UPDATE Victima este resuscitată la...

Cheile Zanoagei – un traseu ușor de parcurs și deosebit de frumos

Din numeroasele variante de trasee montane din Bucegi – Cheile Zanoagei reprezintă unul din cele mai spectaculoase trasee. Mare parte din aceste trasee au grad...
- Publicitate -

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ultimele știri

Accident pe centura de est a Ploieștiului. Pieton spulberat de o cisternă UPDATE

Un grav accident rutier s-a petrecut, vineri seară, pe Centura de est a Municipiului Ploiești, în apropierea sensului giratoriu Bucov. UPDATE Victima este resuscitată la...

Accident spectaculos la Galați. Șoferul a scăpat nevătămat după ce s-a răsturnat de mai multe ori cu mașina

Un tânăr de 21 de ani din Galați a scăpat ca prin minune dintr-un accident rutier foarte grav. Mașina acestuia s-a rostogolit de mai...

Cheile Zanoagei – un traseu ușor de parcurs și deosebit de frumos

Din numeroasele variante de trasee montane din Bucegi – Cheile Zanoagei reprezintă unul din cele mai spectaculoase trasee. Mare parte din aceste trasee au grad...

Taur spulberat de un autocar plin cu călători pe DN1, la Potigrafu. Trafic întrerupt spre București-FOTO

Un accident rutier grav s-a produs vineri seara pe DN1, la Potigrafu. Un taur care se afla pe carosabil a fost lovit de un...

Interviu cu Sorin Niță, senseiului de la Ploiești care clădește campioni din micii karateka

Sorin Niță are 32 de ani, s-a născut în Ploiești și este președintele Clubului Sportiv Shiro Washi din Ploiești, club înființat în 2007, secția...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Parteneri

- Publicitate -