- Publicitate -

Pentru că la noi acasă este mereu „foame de pizza”, azi încercăm rețeta de Pizza OK – vlog chef Escoffier Dan Neagu, Restaurant Bulevard Ploiești

La noi în casă e mereu „foame de pizza”, ca să zic așa. Cu alte cuvinte am mânca pizza mai mereu, așa că am zis că ar fi cazul să începem să facem și acasă, nu de alta, dar să nu dăm faliment.

- Publicitate -

Rețeta propusă săptămâna trecută de vlog chef Escoffier Dan Neagu de Restaurant Bulevard Ploiești a avut succes, așa că, săptămâna asta am zis să mergem tot pe mâna lui, numai că am schimbat sortimentul. Nu am mai făcut Pizza Johnny Bravo, ci Pizza OK, care, într-un final, s-a dovedit a fi mai mult de cât OK.. 😉

Se pare că secretul unei pizza reușite este blatul, așa că, mare atenție la el! În rest, dacă îl ascultăm pe Dan Neagu, sigur nu avem cum să dăm greș și pizza noastră va avea un succes răsunător.

Ingrediente Pizza OK 7 porții (× 240gr aluat)

ALUAT:

-FĂINĂ tip 550- 1kg

- Publicitate -

-DROJDIE 5gr

-ZAHĂR 3gr

-APĂ CĂLDUȚĂ 50ml

- Publicitate -

-SARE 25gr

-ULEI de măsline 50ml

-APĂ 600ml

- Publicitate -

TOPPING – UMPLUTURĂ/ porție:

-SOS TOMAT: 60gr

-MOZZARELLA 100gr

-ȘUNCĂ PRESATĂ 80gr

- Publicitate -

-SALAM RUSTIC 80gr

-ARDEI GRAS 50gr

-CIUPERCI 50gr

- Publicitate -

-MĂSLINE 30gr

-ROȘII 50gr

AROMATIZARE:

-ULEI de măsline aromat cu usturoi

-Oregano uscat

Pregătire: 10min

Preparare : 40min (inclus și timpul de dospire)

COACERE pe vatră (350grade): 3min

COACERE în cuptor pe tavă (230grade): 8-15min (în funcție de cuptor)

Să vedem cum face Dan Neagu Pizza OK pas cu pas.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -
- Publicitate -

Articole asemănătoare

Iordania pe cont propriu în 2023: negocieri, obiceiuri, cultură și concepții de viață

Iordania este o lume aparte, o lume pe care am descoperit-o pas cu pas, încă de la primul schimb de vorbe cu taximetristul care...

În Salina Slănic, locul cu cel mai pur aer de pe planetă, se coboară cu aceleași microbuze jalnice. De 9 ani se încearcă refacerea...

Vremea plăcută din weekend i-a scos din case pe oameni, mulți alegând ca variantă de petrecere a timpului, una dintre cele mai populare saline...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Ultimele știri

Iordania pe cont propriu în 2023: negocieri, obiceiuri, cultură și concepții de viață

Iordania este o lume aparte, o lume pe care am descoperit-o pas cu pas, încă de la primul schimb de vorbe cu taximetristul care...

În Salina Slănic, locul cu cel mai pur aer de pe planetă, se coboară cu aceleași microbuze jalnice. De 9 ani se încearcă refacerea...

Vremea plăcută din weekend i-a scos din case pe oameni, mulți alegând ca variantă de petrecere a timpului, una dintre cele mai populare saline...

Care sunt firmele care vor să construiască variantele ocolitoare de la Azuga – Bușteni

Pentru centurile ocolitoare de la Azuga - Bușteni au fost depuse oferte din partea a două asocieri de firme din România, Bulgaria și Turcia....

Mărturia ploieșteanului implicat în accidentul în lanț de pe autostrada M1 din Ungaria: ”Ne-am trezit în infern!”

Observatorul Prahovean publică, în exclusivitate, mărturia unui ploieștean care a fost implicat în accidentul în lanț petrecut sâmbătă pe autostrada M1 din Ungaria. Acesta...

ANPC despre scandalul caselor de marcat automate din supermarketuri: Abordarea este discriminatorie

Automatizarea caselor de marcat din supermarketuri este o abordare discriminatorie, pentru că ar fi trebuit să se ia în calcul prezenţa la cumpărături şi...
Emisiuni
- Publicitate -