Un pic de amar în Amara… :(

0

Despre stațiunea Amara am auzit numai de bine. Nu vorbesc de azi, ci de timpuri trecute, pe când eram copil si mai trăgeam cu urechea la ce vorbeau oamenii mari. La Amara nu reușeai să ajungi decât cu pile, cunoștințe sau relații, iar atunci când o făceai te făleai la lume un cincinal.

Asta este impresia cu care am rămas ani întregi despre vestita stațiune.

Informațiile le-am completat pe parcursul anilor, fără să vreau sau fără să caut în mod specific detalii: stațiune balneo-climaterică din Ialomița, la doar câțiva kilometri de Slobozia, Amara oferă baze de tratament pentru o suită de boli, îndeosebi cele reumatice.

Se pare că dacă reușești să combini nămolul sapropelic al lacului Amara (o comoară pe care, ca pe multe altele, statul român nu a știut să o valorifice, dar care este vestită și în afara țării) cu băile de soare pe plajele cu nisip fin amenajate în jurul lacului și cu băile în apa vindecătoare a acestuia, poți avea beneficii pentru organism.

Citește continuarea pe vacante.observatorulph.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău