Crama de Piatră, locul din Prahova unde poți savura o mâncare bună, stropită cu un vin ediție limitată, între viile din Dealu Mare

0

Weekendul trecut am fost cu un grup de prieteni să ne plimbăm pur și simplu printre viile din zona Dealu Mare, una dintre cele mai importante podgorii din țară. Așa am ajuns la Crama de Piatră, din comuna Vadu Săpat, un loc deosebit unde poți savura o mâncare bună, stropită din belșug cu un vin chiar făcut în casă.

Plimbându-ne pe dealurile din localitățile Tohani, Gura Vadului, Vadu Săpat, am rămas impresionat de cât de îngrijit arată majoritatea culturilor de viță de vie. Am avut drept ghid un localnic, care ne-a povestit cum în ultima perioadă în zonă au apărut numeroase afaceri de familie, care dețin crame mici a căror producție de vin se vinde în ediție cu adevărat limitată.

Citește continuarea pe vacante.observatorulph.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău