Actorul Bogdan Farcaș de la Teatrul Toma Caragiu, nominalizat la Gala UNITER, la categoria „Cel mai bun actor în rol principal”

0

Gala UNITER 2021 va avea loc în luna iulie, în Sala Mare a Teatrului Național I.L. Caragiale din București. La această ediție, actorul Bogdan Farcaș, de la Teatrul Toma Caragiu din Ploiești, a fost nominalizat la categoria „Cel mai bun actor în rol principal”.

Absolvent al Universității de Arte George Enescu, Facultatea actorie, Iași, promoția 2002, actorul Bogdan Farcaș de la Teatrul Toma Caragiu Ploiești se află pe lista persoanelor nominalizate la categoria „Cel mai bun actor în rol principal” în cadrul Galei UNITER.

„Teatrul „Toma Caragiu” are bucuria sa va anunțe că actorul Bogdan Farcaș a fost nominalizat la categoria „Cel mai bun actor în rol principal” în cadrul celei de-a XXIX-a ediții a Galei Premiilor UNITER pentru rolul Titta Nane din spectacolul Gâlcevile din Chioggia, regia Vlad Trifaș”, a anunțat Teatrul Toma Caragiu din Ploiești.

Juriul de nominalizări al acestei ediții, potrivit Primăriei Ploiești, a fost alcătuit din criticii de teatru Oana Cristea Grigorescu, Claudiu Groza și Cristina Rusiecki.

Gala UNITER 2021 va avea loc în luna iulie, în Sala Mare a Teatrului National „I.L. Caragiale” București.

Mai multe detalii cu privire la următoarele reprezentații ale spectacolului Gâlcevile  – AICI

Sursă Foto: Facebook – Teatrul Toma Caragiu din Ploiești

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău