Cum vă poate ajuta un fotoliu simplu: beneficiile pentru sănătate ale utilizării unui fotoliu

0

A sta așezat în aceeași poziție acasă sau la locul de muncă aplică presiune asupra coloanei vertebrale. Iată motivul pentru care aveți nevoie de un fotoliu potrivit pentru corp.

Acest lucru se aplică mai mult la locul de muncă. În momentul în care lucrați la birou, veți investi fără îndoială mai multă energie așezat pe un scaun sau fotoliu. Fără a lua în considerare biroul, a sta așezat în aceeași poziție pentru o perioadă prelungită oriunde nu este acceptabil, având în vedere faptul că acest lucru aplică o presiune nerezonabilă asupra coloanei vertebrale.

Petreceți peste 6 ore la serviciu sau acasă? Aveți parte în mod regulat de dureri (în spate, umeri și gât) până la sfârșitul zilei, în urma terminării serviciului sau a urmăririi serialelor dvs. preferate acasă? Este posibil să trebuiască să schimbați fotoliul pe care îl folosiți și să vă cumpărați online un fotoliu bun, care vă va oferi beneficii uriașe și vă va elibera de necazul de a transporta unul din magazin acasă sau la birou.

Un fotoliu ergonomic nu este la fel ca un scaun obișnuit. El intenționează în mod explicit să ofere un repaus complet structurilor primare ale corpului dvs., care sunt predispuse să se streseze în timp ce stați așezat: coloana vertebrală, gâtul, umerii, șoldurile, fesele și genunchii.

Iată câteva avantaje ale utilizării acestor tipuri de fotolii ergonomice la locul de muncă sau acasă:

Vă întărește postura: scaunele tradiționale ar putea fi unul dintre motivele pentru care mulți dintre dvs. vor avea, în general, o postură de bază incorectă, în timp ce stau la locul lor de muncă. Un fotoliu ia în considerare aceste probleme. Are toate elementele esențiale fundamentale, inclusiv tetiera și spătarul care vă ajută să vă poziționați în timp ce stați. În plus, puteți schimba înălțimea pentru a vă așeza cu picioarele la nivel pe podea, cu genunchii la o margine de 90 de grade față de podea și corespunzătoare șoldurilor. Prin urmare, aceste rectificări vă ajută să vă îmbunătățiți poziția.

Este extrem de confortabil: fotoliile ergonomice sunt în orice zi mai confortabile decât scaunele tipice, deoarece sunt ușor de utilizat. Puteți modifica toate elementele esențiale exclusiv pentru a vă îndeplini cerințele până când sunteți absolut confortabil.

Reduce riscul de rănire a gâtului: dacă nu vă sprijiniți gâtul pentru o perioadă destul de lungă de ședere, veți crea rigiditate în zona gâtului și a umerilor. Acest lucru poate determina chiar și complexități precum spondiloza cervicală. Fotoliile au tetiere care vă sprijină capul și gâtul în orice caz, atunci când trebuie să vă relaxați. Aceasta este în mod special o caracteristică decentă pentru persoanele care investesc mult timp în a face și primi apeluri la locul de muncă.

Reduce pericolul durerilor de spate: fotoliile au un spătar care stă la baza curbei naturale a coloanei vertebrale. Spre deosebire de scaunele obișnuite, fotoliile sunt suficient de înalte pentru a suporta întregul spate. Unele fotolii ergonomice vin cu o funcție înclinată care vă permite să vă odihniți la o margine mai proeminentă de 90 de grade.

Scade presiunea asupra șoldurilor: scaunele normale au o suprafață dură. Deci, atunci când stați, scaunul aplică o greutate suplimentară pe zona șoldului. Un fotoliu ergonomic are o adâncime decentă a scaunului (estimând 5 până la 10 cm de la spatele genunchilor), care susține șoldurile și fesele.

Face munca ușoară și confortabilă: toate elementele esențiale ale unui fotoliu ergonomic sunt flexibile pentru a se potrivi diverselor activități pe care le puteți desfășura în zona de lucru sau acasă.

Cu toate acestea, multe persoane ar trebui să înțeleagă că fotoliile ergonomice nu reprezintă răspunsul la toate problemele medicale legate de afaceri sau personale. În afară de remediile ergonomice la locul de muncă, oamenii ar trebui să fie conștienți, de asemenea, despre postura lor în timp ce stau. Chiar și cu utilizarea unui fotoliu ergonomic, dacă vă țineți spatele înclinat, veți avea tot felul de probleme la coloană. În acest caz, este necesară o anumită cantitate de mișcare fizică sau exerciții fizice semnificative, pe lângă utilizarea fotoliului.

(P)

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău