Ploiești Shopping City continuă Marele Sezon al Zâmbetelor: reduceri de iarnă de până la 70 %

Ploiești, 6 ianuarie 2021 – Ploiești Shopping City continuă Marele Sezon al Zâmbetelor cu reduceri de iarnă și oferte speciale.

Astfel, în perioada 6 ianuarie – 6 februarie, Ploiești Shooping City își așteaptă clienții la sesiuni de #ShoppingÎnSiguranță. Colecțiile de sezon vin cu reduceri de până la 70% ce pot fi asortate oricum și oricând cu un zâmbet.

Magazinele H&M, Bigotti, BSB, Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Gatta, Penti, Takko Fashion anunță reduceri de până la 50%. Brand-ul Koton vine cu reduceri de până la 70%. În magazinele de încălțăminte Tezyo, Salamander, Anna Cori, Office Shoes, CCC sunt reduceri de preț între 30% și 60%. La Deichmann, două produse cumpărate îl aduc gratuit pe al treilea, iar la un produs cumpărat al doilea poate fi achiziționat la jumătate de preț. În magazinele de articole sportive Hervis, Intersport și Adidas sunt reduceri de până la 70%, respectiv 50%.

Noriel vine cu reduceri de până la 50% la jucării și articole vestimentare pentru copii. Pentru cei în căutare de accesorii sau bijuterii, Teilor a pregătit o reducere de 30% la colecția Legendary Diamonds, iar Meli Melo Paris, Spend’Or și Be in Time îi așteaptă cu discounturi de până la 50 %. Yves Rocher, Sephora și Douglas aduc zâmbete pe fețele clienților săi cu produse de beauty reduse cu până la 60%. Magazinul English Home proune un mix de nerefuzat de 60% + extra 20% la produse selecționate.

Mai multe detalii pe https://www.ploiestishoppingcity.ro/   și pe pagina de Facebook.

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

(P)

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău