laptopuri-ieftine.jpg

Ți-ai dorit de mult un laptop performant care să nu te lase baltă când ai mai mare nevoie de el? Ești pasionat de gaming și vrei un laptop mai bun pentru a-ți putea satisface pasiunea? Verifică ofertele de mai jos.

 

Dacă vrei un laptop extrem de performant, atunci alege modelul Apple MacBook Pro 13. Ecran Retina revoluționar, trackpad-ul nou, sensibil la presiune, arhitectura flash integrală și procesoarele Intel dual-core și quad-core puternice duc notebookul la un nivel de performanță nemaivăzut. Pe lângă  toate acestea, produsul vine și cu o reducere de 17%. Oferta e limitată așa că nu ezita și cumpără.

Cel mai mare discount îl înregistrează laptopul HP ProBook 640 G1, un produs versatil, ergonomic, pe care îl puteți utiliza la birou sau în deplasare, la fel de ușor. Vei fi impresionat de designul elegant dar te vei bucura și de performanțe vizuale excelente cu opțiunile de afișaje HD, cu placă grafică integrată Intel HD Graphics 4600 și cu DisplayPort 1.2 nativ. Laptopul beneficiază de un discount de 1.170 lei și poate fi achiziționat de AICI.

 

La un preț și mai „prietenos” veți găsi modelul ASUS A540SA-XX575, cu procesor Intel® Celeron® N3060 1.60GHz, 15.6", 4GB, 500GB, DVD-RW, Intel® HD Graphics, Endless OS. Laptop-urile din Seria ASUS X540 sunt echipate cu cele mai recente procesoare Intel®, pentru un nivel foarte bun de performanță în orice situație. Dotate cu un controller avansat pentru modulele de memorie, până la 12GB de memorie RAM, X540 sunt platforma ideală pentru utilizarea zilnică. Îl găsești la un preț redus cu 26%.