Vi-l prezentăm pe Andrei „Odoamne” Pascu. Singurul român care participă la competiția internațională de League of Legends.

0

Andrei Pascu, cunoscut de iubitorii acestui joc drept Odoamne, este un jucător român, singurul în acest moment care participă la cele mai importante competiții. Cariera acestuia a început la echipe din Europa în anul 2013 în „liga a doua a competiției”, și după doi ani de zile a ajuns să joace pentru o echipă importantă din cadrul competiției, H2k-Gaming, unde a petrecut mai bine de 3 ani.

Alături de echipă și cu ajutorul performanțelor sale a devenit unul dintre cei mai cunoscuți și mai apreciați top-laneri. Ulterior, în anul 2017 s-a alăturat unei altei echipe, Splyce unde a și făcut echipă alături de un alt român Andrei „Xerxe” Dragomir.

După experiența unui turneu internațional drumurile acestora s-au separat, fiecare părăsind echipa. Odoamne ajungând la finalul anului 2018 să evolueze pentru Schalke 04 pentru aproximativ 2 ani. Din noimebrie 2020 acesta evoluează pentru Rogue alături de care s-a calificat pentru competiția internațională unde sperăm sa vedem o evoluție extraordinară din partea lui Andrei Pascu.

Ce este competiția internațională?

Competiția internațională de League of Legends, cunoscută sub numele de Worlds, este cea mai vizionată competiție de esport. Sunt calificate 22 de echipe dintre care doar 1 va ridica, la final, trofeul deasupra capului, la Reykjavík, capitala Islandei.

În data de 11 octombrie va începe faza grupelor, grupe formate din 4 echipe, dintre care doar primele două se vor califica către faza următoare. Pe 22 octombrie începe faze de play-off, unde sunt calificate cele mai bune 8 echipe. Pe 6 noiembrie va avea loc marea finală în care doar una dintre cele două echipe va deveni campioană.

Cum se califică echipele în această competiție?

În perioada de primavară și vară pe fiecare continent participant la această competiție sunt organizate două competiții, structurate sub forma unui campionat. De asemenea mai este organizată o competiție internațională MSI(Mid-Season Invitational 2021) unde sunt invitate toate câștigătoarele ale competiției organizate în primăvară. Fiecare echipă primește obține puncte denumite „Championship Points” în funcție de perfomanțele din cadrul competițiilor. Se califică echipele cu cele mai multe puncte cumulate.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău