j balvin accident

J Balvin, un star al muzicii reggaeton, a scăpat nevătămat după ce un avion privat de mici dimensiuni la bordul căruia se afla artistul columbian s-a prăbuşit, vineri, în Bahamas.

 


Artistul sud-american, în vârstă de 31 de ani, a părăsit insula din Marea Caraibilor, vineri, la bordul unui avion privat, care s-a prăbuşit la scurt timp după decolare.

Deocamdată, nu este cunoscută cauza accidentului, însă J Balvin a reuşit să scape nevătămat.

”Confirm faptul că a existat într-adevăr un incident în care a fost implicat un avion mic, cu care J Balvin plecase din Bahamas”, a declarat agentul de presă al starului.

”J Balvin este OK, nu a fost rănit, însă în acest moment nu deţinem alte detalii despre felul în care s-a produs accidentul”, precizează acelaşi comunicat de presă.

Cântăreţul a publicat câteva mesaje pe reţelele de socializare în care şi-a exprimat recunoştinţa pentru faptul că a supravieţuit accidentului. Iniţial, el a publicat o fotografie cu epava avionului, prăbuşit într-o zonă împădurită, dar a şters apoi acea imagine şi a înlocuit-o cu o altă fotografie, care îl arată în timp ce se sprijină de avion, stând pe una dintre aripile aeronavei.
”Suntem în siguranţă. Dumnezeu nu a vrut ca noi să murim astăzi”, a scris J Balvin în mesajul care însoţeşte acea fotografie.

Accidentul a avut loc pe 26 august, la o zi după împlinirea a 15 ani de la tragicul incident aviatic în urma căruia cântăreaţa R&B Aaliayah şi-a pierdut viaţa în circumstanţe asemănătoare. Ea a murit pe 25 august 2001, la vârsta de 22 de ani, după ce avionul ei, tot un aparat de zbor de mici dimensiuni, s-a prăbuşit în Bahamas.

sursa: digi24