Costel Alexe, fostul ministru al Mediului, a recidivat în fracturarea limbii, încercând în engleză, cităm: ”Bam, bam, bam”

0

Costel Alexe nu este la prima tentativă de a pronunța câteva cuvinte în engleză, făcându-l gelos și pe Ion Iliescu, care ne-a explicat cândva cum ”rațele vin din camioane/ză dacs cam from ză tracs”.

Costel Alexe nu mai este ministrul al Mediului, fiind acum președinte al Consiliului Județean Iași. Ar fi avut timp să își ia un meditator pentru limba engleză, măcar o secretară care să îi scrie transcrie fonetic, însă se încăpățânează să pronunțe în costelalexeză, după cum îl duce mintea.

Nu sunt prea multe de spus, însă în concluzie aflăm că… bam bam bam. Cert este că până și el a fost uimit de ceea ce a putut să spună.

Vă oferim spre edificare: Video 1 – bam bam bam și video 2 – o înregistrare mai veche, de unde încă mai încercăm să aflăm de ce ”ațiop” și mai ales pe unde. Vizionare plăcută!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău