Diana Șoșoacă a postat în glumă un presupus mesaj de încurajare de la Donald Trump. Reacțiile fanilor… neprețuite

2

Proaspăt exclusă din AUR, controversata Diana Șoșoacă se ține de glume. A distribuit un mesaj de pe un cont de Tweeter cu numele Donald J. Trump. Abia ceea ce a urmat merită luat în seamă.

După cum probabil mulți știu, fostul președinte SUA, Donald Trump, are suspendat contul de la Tweeter. Asta nu i-a împiedicat pe glumeți să creeze alte conturi, de unde distribuie postări amuzante.

Una dintre ele, realizată de un român care știa de circul de pe scena politică din țară, are următorul mesaj atribuit lui Donald Trump: ”Sad to read abot mrs. Șoșoacă exclusion. It’s a HUGE mistake!” (Trist să citesc despre excluderea domnișoarei Șoșoacă. Este o greșeală IMENSĂ!”

Diana Șoșoacă a distribuit această glumă pe pagina ei de facebook, fiind evident că așa a și interpretat-o, după adăugarea unui emoticon amuzant, împreună cu mesajul ”Thank you mr. President!” 🙂

Postarea as trând aproape 2500 de aprecieri în câteva ore, însă ceea ce ne arată procentul îngrijorător de ”români fără leac” regăsim la secțiunea de comentarii a postării, unde unii au apreciat gluma și au completat-o cu câteva remarci amuzante, însă alții au luat-o de bună, manifestându-și susținerea necondiționată. Și mai grav de atât este că cei din această categorie au drept de vot.

Iacă câteva dintre aceste mesaje, de la fanii înfocați cu IQ suspect de mic (atenție, le reproducem întocmai cum au fost scrise, într-o limbă română aproximativă! 🙂 :

”Felicitări pentru verticalitate,patrioata noastră! Rușine trădătorilor, ați fost locomotiva acestui partid! Vă iubim!”

”Să nu renunțați niciodată ori cît va fii de greu pentru ce sunteți trimisă de cel de sus nu sunteți aleasă la întîmplare aveți ceva de îndeinit pe acest pămînt sfînt !!. Doamne ajută!!.”

”Doamna Diana și Domnu Donald – doi martiri ai neamului!”

”V-am văzut afectată la întâlnirea cu George de pe holul RTV, aveți un suflet mare, am simțit starea pe care o aveați, o să se facă dreptate, Domnul cu noi”

”Felicitari doamna avocat. Mai mult de jumatate din popur va sustine.Aur in citeva luni va disparea de tot. Niste tradatori .”

”Eroii nu incap de mafioti, dar mafotii nu stiu ca Dumnezeu nu.i iubeste, Doamne ajuta, Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va ocroteasca”

”E bine ca s-a intamplat asa….acum se cerne bobul de neghina….respect maxim ! ”

”Echipa câștigătoare ! PATRIOȚII ! Și întotdeauna cu Dumnezeu !”

”O poziție foarte bună a adevăratului președinte al SUA. Multă sănătate și înțelepciune!”

”Glorie eterna eroilor cazuti Neau sufocat cu virusi inventati, ne ataca sihotronic cu cipuri, vor sa ne fure copi si pamanturile. Neam saturat de masca si de pagani. Sa vina doamna sosoaca, cu dragnea, iliescu si firea inapoi! Tara asta mai merita!”

”Au venit pe pagina la Diana și câțiva useristi covidosi cu mistocariile lor ieftine. Nu îi baga în seama, Diana!”

”O sa va cheme Domnu Trump la el. Dacă corupția din România nu va apreciază sa va duceți la ei. Sunt trista azi. Nu va lăsați si nu ne lăsați.”

Restul distracției AICI.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

2 COMENTARII

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău