Gâdea și Șoșoacă, spectacol demn de Masha și ursul, în direct. Șoșoacă: ”La Antena 3 se opreşte microfonul. M-au abuzat emoţional anul trecut”

3

În căutarea adevărului absolut, Diana Șoșoacă, senator AUR, pune întrebări fără să mai aștepte răspunsurile pe care deja le cunoaște. Așa se face că, invitată într-o emisiune la A3, Diana Șoșoacă a ajuns să se certe cu Mihai Gâdea, care a cerut să i se taie microfonul invitatei.

Șoșoacă s-a considerat abuzată emoțional. Mihai Gâdea i-a cerut să nu-i mai întrerupă şi să nu mai intervină peste ceilalţi invitaţi atunci când aceştia vorbesc.

Gâdea a ameninţat-o că dacă nu reuşeşte să „respecte dialogul”, îi va închide microfonul. Şoşoacă i-a răspuns că ştie că la Antena 3 se închide microfonul pentru că anul trecut a mai fost „abuzată psiho-emoţional”.

Dialogul demn de filmele de animație pentru adulți cu umor:

Mihai Gâdea: Doamna avocat, doamna senator, cu toată dragostea, întrebările la emisiunea asta le pun eu. Ce mai faceţi?

Diana Şoşoacă: Foarte bine, mulţumesc, mă interesa să pun nişte întrebări. Eu nu ştiu unde-i gripa…Pe mine chiar mă interesează.

Mihai Gâdea: Eu apreciez prezenţele dumneavoastră de fiecare dată. Eu invit pe toată lumea. Doamnă, mă ascultaţi puţin?…E foarte…uşor neplăcut, ca să zic aşa, nu vă dau lecţii publice, dar mă puneţi în situaţia asta. În momentul în care interveniţi peste absolut oricine care vorbeşte e o chestie lipsită de politeţe şi de ştaif.

Diana Şoşoacă: Domnule Gâdea, eu cred că cea mai mare lipsă de politeţe o aveţi dumneavoastră. Dacă m-aţi invitat eu doresc să aflu răspunsurile la nişte întrebări. Aş dori să ştiu şi eu unde este gripa.

Mihai Gâdea: Doamna Şoşoacă, am să vă rog de acum înainte să nu mai interveniţi peste invitaţi. Aşa se poartă un dialog civilizat. Hai să vorbesc şi eu aşa ca dumneavoastră.

Diana Şoşoacă: Exact, vorbiţi cum consideraţi! Dacă m-aţi invitat, eu doresc să aflu nişte întrebări. Vreau să aflu ce-i cu gripa.

Mihai Gâdea: În momentul în care sunteţi într-un dialog public trebuie să respectaţi dialogul. Dacă dumneavoastră nu respectaţi dialogul să ştiţi că vă opresc microfonul.

Diana Şoşoacă: Eu am respectat dialogul, dar dumneavoastră trebuie să ne respectaţi pe noi. Nicio problemă. Este Antena 3, unde oricum se opreşte microfonul şi unde oricum de-a lungul anului trecut am avut parte de un abuz psiho-emoţional.

Mihai Gâdea: Se vede că sunteţi abuzată, să ştiţi! Sunteţi abuzată masiv.

Diana Şoşoacă: Da, să ştiţi, sunt abuzată psiho-emoţional, tocmai de aceea am închis televizoarele.

Mihai Gâdea: Psihologic spuneţi?

Diana Şoşoacă: Da, psihologic vorbind.

După pauza de publicitate, Diana Șoșoacă părăsise studioul.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

3 COMENTARII

  1. Numai Antena3 e singura ghena de gunoi?Mai sunt si altele:Kanal D,Realitatea Tv,Romania Tv.Nu e singurul.Era mai bine in anii’80 cu un singur post TV serios si cu program limitat si fara propagande,nu ca acum cand se face propaganda la foarte multe subiecte

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău