fbpx

teren-sport-parc.jpg

Parcul Municipal Vest, realizat cu fonduri europene, dar și de la bugetul local, a fost inaugurat în urmă cu doi ani, investițiile fiind cifrate la peste 70 de milioane de lei. Încă de la inaugurare, au existat o serie de critici, de la faptul că vegetația s-a uscat, până la faptul că accesul spre această zonă este unul dificil. Mai nou însă, altele sunt problemele care dau bătăi de cap autorităților. Mai multe zone au fost pur și simplu vandalizate, iar din cauza ploilor abundente alte zone au fost deteriorate. Conducerea parcului se plânge însă că sunt prea puțini angajați.

Un cititor al Observatorulph.ro ne-a trimis la redacție mai multe fotografii din zona terenurilor de sport, iar imaginile sunt dezolante.

Vestiarele sunt distruse, plasele de la porțile terenului de fotbal sunt rupte, gardul a fost deteriorat, iar din cauza ploilor, materialul folosit pentru spațiul înconjurător s-a desprins.

Conducerea Administrației Parcului Municipal Vest susține că de vină sunt cei care folosesc terenurile de sport. Legat de materialul folosit pentru spațiul înconjurător din zona terenurilor de sport, Constantin Donald, directorul Administrației Parcului Municipal Vest are o altă explicație.

Citește și: Povești urbane pe bani publici, la Ploiești. Scenarii de Las Fierbinți

„Apa nu are cum să se scurgă, iar bucățile din cauciuc se desprind și încep să plutească. Acestea nu sunt prinse de sol cu nimic și fiind ușoare, în momentul în care se acumulează apă se ridică. Au fost montate pe un pat de nisip și se dovedește că soluția nu a fost bună. Acolo nu trebuia să fie făcută bordură, pentru că apa nu mai are unde să se scurgă. După fiecare ploaie, bucățile trebuie reașezate manual. Adică o persoană să așeze fiecare bucată pe patul de nisip, iar când plouă încep iar să plutească”, a susținut Donald Constantin, directorul de la Administrația Parcului Municipal Vest, care susține că, din păcate, există un număr mic de angajați, care nu pot face față tuturor problemelor.

„Avem numai 10 angajați pentru întreținere. Unul și-a dat demisia că a spus că e mult de muncă. De fapt a fost prins beat. Unul este în concediu medical, pentru că-a rupt piciorul, patru tund iarba, două femei se ocupă de trandafiri, iar doi tund iarba în zonele unde nu poate fi folosită mașina. În plus, e perioadă de concedii. Știm de probleme, dar cetățenii trebuie să vadă și lucrurile bune care s-au făcut la parc, să aibă grijă de terenuri. Pentru plasa porților am scris un referat și așteptăm să se aprobe. Problema este că nu avem suficienți angajați și sperăm ca la rectificare să primim fonduri pentru întreținere. La Parcul Municipal Vest mentenanța se asigură de către angajați”, a susținut Donald Constantin, directorul Parcul Municipal Vest.

gard-rupt.jpg

plase-prinse-carlige.jpg

porti-garduri-parc-municipal-vest.jpg

imagini-parcul-municipal-vest.jpg

vandalism.jpg

vestiare-parc-distruse.jpg

parcul-municipal-vest.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg