dsp5.jpg

Cazul soților Decebal și Silvana Dan, angajați ai DSP Prahova și patroni de firmă de servicii medicale (detalii AICI), nu este singular. Un alt angajat al instituției controlează o firmă care are ca obiect principal de activitate medicina muncii.

Este vorba de medicul primar epidemiologie Mihai Badea, care coordonează activitatea DSP din Câmpina și care, împreună cu soția, este asociat la firma Raserv SRL.

Societatea are ca obiect de activitate ”asistență medicală specializată” și, potrivit site-ului oficial, Anca și Mihai Badea sunt și singurii medici care prestează servicii medicale precum examenul medical la angajare, control medical periodic, examen medical la reluarea activițății ș.a.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit datelor de la Registrul Comerțului, firma respectivă a obținut anul trecut un profit de aproape 30.000 de lei, la o cifră de afaceri de 131.422 lei, clasându-se pe locul al treilea în Top Afaceri Romania Microintreprinderi, localitatea CÂMPINA.

În declarația de interese a medicului Badea de la DSP Prahova nu apar contracte încheiate de firma sa cu clinici sau spitale private sau de stat, c doa veniturile obținute din activitatea prestată în timpul liber.

Pe site-ul Raserv, soții Badea figurează la echipa de medici ai companiei

dsp3.jpg

În declarația de avere și interese ale șefului DSP Câmpina apar veniturile obținute de la firma de medicina muncii

dsp2.jpg

dsp1.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Miercuri, 17 Octombrie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

UPDATE-O mașină a luat foc în trafic la Câmpina

Un incendiu puternic a izbucnit la un autoturism miercuri în jurul orei 13.40 pe Bulevardul Carol din Câmpina. Potrivit primelor informații nu sunt victime.  UPDATE ora 13.48: În mașină se aflau două...

Eveniment
  • Duminică, 14 Octombrie 2018
  • De Andra Vlad

Incendiu la un depozit din Câmpina. FOTO

Duminică după-amiază, un incendiu a izbucnit la un depozit de îmbrăcăminte de pe strada Nicolae Bălcescu diin Câmpina. Mai mult echipaje de pompieri au reușit lichidarea focului care a cuprins 250...

Social
  • Miercuri, 10 Octombrie 2018
  • De Andra Ilie

Campanie ANTI-BULLYING la Câmpina

Asociatia Together Romania deruleaza in perioada octombrie 2018 - februarie 2019 proiectul «NO BULLYING!» – actiuni integrate pentru prevenirea si combaterea fenomenului de bullying din liceele...