Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

dsp5.jpg

Cazul soților Decebal și Silvana Dan, angajați ai DSP Prahova și patroni de firmă de servicii medicale (detalii AICI), nu este singular. Un alt angajat al instituției controlează o firmă care are ca obiect principal de activitate medicina muncii.

Este vorba de medicul primar epidemiologie Mihai Badea, care coordonează activitatea DSP din Câmpina și care, împreună cu soția, este asociat la firma Raserv SRL.

Societatea are ca obiect de activitate ”asistență medicală specializată” și, potrivit site-ului oficial, Anca și Mihai Badea sunt și singurii medici care prestează servicii medicale precum examenul medical la angajare, control medical periodic, examen medical la reluarea activițății ș.a.

Potrivit datelor de la Registrul Comerțului, firma respectivă a obținut anul trecut un profit de aproape 30.000 de lei, la o cifră de afaceri de 131.422 lei, clasându-se pe locul al treilea în Top Afaceri Romania Microintreprinderi, localitatea CÂMPINA.

În declarația de interese a medicului Badea de la DSP Prahova nu apar contracte încheiate de firma sa cu clinici sau spitale private sau de stat, c doa veniturile obținute din activitatea prestată în timpul liber.

Pe site-ul Raserv, soții Badea figurează la echipa de medici ai companiei

dsp3.jpg

În declarația de avere și interese ale șefului DSP Câmpina apar veniturile obținute de la firma de medicina muncii

dsp2.jpg

dsp1.jpg


Auto-moto
  • Vineri, 13 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Două accidente rutiere în Câmpina

Vineri, 13 - zi cu ghinion, ar putea să spună scepticii. La diferență mică de timp, la Câmpina au avut loc două accidente rutiere, în care victime au fost un biciclist și un pieton. Primul accident rutier...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești