dsp5.jpg

Cazul soților Decebal și Silvana Dan, angajați ai DSP Prahova și patroni de firmă de servicii medicale (detalii AICI), nu este singular. Un alt angajat al instituției controlează o firmă care are ca obiect principal de activitate medicina muncii.

 

Este vorba de medicul primar epidemiologie Mihai Badea, care coordonează activitatea DSP din Câmpina și care, împreună cu soția, este asociat la firma Raserv SRL.

Societatea are ca obiect de activitate ”asistență medicală specializată” și, potrivit site-ului oficial, Anca și Mihai Badea sunt și singurii medici care prestează servicii medicale precum examenul medical la angajare, control medical periodic, examen medical la reluarea activițății ș.a.

Potrivit datelor de la Registrul Comerțului, firma respectivă a obținut anul trecut un profit de aproape 30.000 de lei, la o cifră de afaceri de 131.422 lei, clasându-se pe locul al treilea în Top Afaceri Romania Microintreprinderi, localitatea CÂMPINA.

 

În declarația de interese a medicului Badea de la DSP Prahova nu apar contracte încheiate de firma sa cu clinici sau spitale private sau de stat, c doa veniturile obținute din activitatea prestată în timpul liber.

Pe site-ul Raserv, soții Badea figurează la echipa de medici ai companiei

dsp3.jpg

În declarația de avere și interese ale șefului DSP Câmpina apar veniturile obținute de la firma de medicina muncii

dsp2.jpg

dsp1.jpg

 

 

Social
  • Joi, 18 Ianuarie 2018
  • De Roxana Tănase

Triaj epidemiologic în şcolile din Prahova

Reluarea orelor de curs a început cu un nou triaj epidemiologic la nivelul școlilor din Prahova, pentru evitarea răspândirii unor boli. ”Triajul epidemiologic are loc la nivelul tuturor școlilor din...

Economic
  • Miercuri, 17 Ianuarie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Oamenii care pun Ploieștiul în mișcare

Clubul de Networking organizează la Ploiești un eveniment în premieră pentru mediul de afaceri local. Este vorba de primul eveniment de business networking, care va avea loc pe 23 ianuarie, între...