- Publicitate -

Interviu cu Andrei Volosevici, primar Ploiești: “Sunt fericit și vreau să fiu și mai fericit. Îmi doresc un copil.” – VIDEO

Data:

Andrei Volosevici, primarul Municipiului Ploiești, a răspuns afirmativ invitație în cadrul podcastului Generația lui John. Acesta a povestit despre faptul că este fericit și își dorește un copil.

- Publicitate -

Primarul a dat asigurări că problema apei calde la Ploiești a fost rezolvată, Primarul spune că a venit timpul să ne concentrăm pe lucrurile bune care se întâmplă în acest oraș.

Citește și: Mihai Tonsciuc, ploieștean și consilier local: “Iulian Dumitrescu este vinovat pentru că nu avem apă caldă în Ploiești”

Pentru Andrei Volosevici cea mai importantă valoare este familia. În cadrul interviului, primarul Ploieștiului a ținut să sublinieze că mulțumirile lui se îndreaptă către familie. Aceasta îi oferă toată energia și împlinirea de care are nevoie.

Cum se descriere primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici?

Acesta susține că este un cetățean care iubește foarte mult orașul, un om care este întotdeauna în centrul acțiunii: obișnuiește să ia orașul la pas, chiar și după miezul nopții, pentru a identifica care sunt probleme reale.

- Publicitate -

“Îmi doresc tare mult să nu mă fac de rușine niciodată și să pot să merg pe stradă și să pot să mă uit în ochii oamenilor.”, a spus Andrei Volosevici.

Citește și: Ploiești – Capitala Tineretului implementează peste 366 de evenimente, în 2024 – VIDEO

Cea mai importantă lecție pentru primarul Andrei Volosevici? Să nu mai aibă încredere oarbă în oameni. Experiențele din administrație l-au determinat pe aceasta să fie mult mai atent la tot.

De aceea, primarul le recomandă ploieștenilor să nu creadă tot ceea ce se aude, ci să verifice, din mai multe surse, orice informație existentă în spațiul public.

- Publicitate -

Andrei Volosevici este fericit și își dorește un copil

Întrebat dacă este fericit la nivel personal, acesta a răspuns afirmativ, ba mai mult, a punctat faptul că își dorește un copil, dacă îi ajută Dumnezeu.

Andrei Volosevici a declarat că este fericit din punct de vedere personal și că ar putea fi si mai fericit dacă, cu ajutorul lui Dumnezeu, ar reuși sa aibă și un copil. Primarul consideră că a avea un copil este una dintre cele mai importante realizări ale vieții.

“De departe cea mai mare realizarea a unui om este un copil. Sau 2 copii. Sau 3 copii. Sunt fericit și sper ca bunul Dumnezeu să mă ajute să fiu și mai fericit.

- Publicitate -

„Doamne, habar nu ai ce înseamnă viață cu adevărat!”

Primarul a fost provocat la un exercițiu de imaginație. I s-a spus să își imagineze că se întâlnește cu propria lui persoană atunci când avea 20 de ani și să își dea un sfat de viață.

“Aș zâmbi către Andrei Volosevici de 20 de ani și i-aș spune: Doamne, habar nu ai ce înseamnă viața cu adevărat!”, a spus Andrei Volosevici în cadrul podcastului Generația lui John.

Andrei Volosevici în cadrul podcastului Generația lui John

Provocarea Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Sondaj Observatorul Prahovean

Ai un pont care se poate transforma într-o știre? Trimite pe WhatsApp la 0785 075 112

Vreți să aflați cele mai noi știri din Prahova? Abonați-vă la Google News

- Publicitate -

Distribuie articolul:

Exclusiv

Abonează-te la newsletter

- Publicitate -

Știri noi

- Publicitate -

Informații utile

Vrei să-ți cumperi o locuință? Ce criterii trebuie să iei în considerare (I)

Continuăm proiectul ”Casa Nouă”, cu scopul de a vă...

Gimnastele de la CS Petrolul se pregătesc pentru Campionatele Naționale cu sprijinul Supermarket La Cocoș

Gimnastele de la Clubul Sportiv Petrolul Ploiești se pregătesc...

Întreruperi Electrica în Prahova, în perioada 15-19 aprilie. Localitățile afectate

Distribuție Energie Electrică România - Sucursala Ploiești anunță întreruperea...

Dieta SAD compromite sănătatea și longevitatea

Observatorul Prahovean publică o serie de articole, extrase din...
- Publicitate -

Emisiuni
Observatorul Prahovean

- Publicitate -

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

- Publicitate -