Silent Dream, creația unui inginer petrochimist din Prahova care a renunțat la o carieră bine plătită pentru a ne parfuma locuințele

0

După o carieră strălucită în petrochimie, Dragoș Călugăru a decis să-și schimbe radical ”jobul”. A renunțat la un domeniu în care era super-calificat pentru a produce lumânări parfumate din ceară vegetală de soia. A descoperit această pasiune din dorința de a petrece cât mai mult timp acasă, în familie.

La 51 de ani, Dragoș Călugăru, se poate considera un om împlinit. Este căsătorit, are o familie frumoasă și este foarte mândru de fiecare dintre membrii săi.

De meserie este inginer tehnolog petrochimist, iar timp de peste 20 de ani a lucrat cu petroliști cu experiență alături de care a contribuit la pornirea și operarea unui număr impresionant de instalații de prelucrare a țițeiului și gazelor naturale, pe apă și pe uscat.

”Deși condițiile de lucru și de trai nu au fost mereu tocmai prietenoase sau confortabile, satisfacțiile realizărilor și relațiile cu cei pe care i-am cunoscut la fiecare proiect m-au făcut să-mi amintesc cu mare plăcere de acele zile”, povestește Dragoș.

Chiar dacă nu exclude posibilitatea de a reveni în acest domeniu, inginerul nu regretă decizia luată nu cu mult timp în urmă, de a-și schimba complet cariera. Acum vorbește cu mândrie de ”Silent Dream”, o gamă de lumânări parfumate deosebite, care nu se compară, din punctul de vedere al autorului textului, cu ce se vinde în comerț (pentru detalii accesați pagina de Facebook: Silent Dream Melts&Candles sau direct la telefon 0721 471 909)

Întrebat dacă regretă decizia, Dragoș Călugăru mi-a mărturisit că din punct de vedere financiar cariera de inginer petrochimist i-a adus satisfacții materiale importante, însă acum este fericit pentru că petrece mult mai mult timp alături de familie.

”În plus, îmi administrez afacerea după propriul plan, lucrez fără niciun fel de stres – legat de aceasta, mărturisesc că este greu de descris în cuvinte atmosfera minunată atunci când torn lumânări sau ceară aromată.  Și vecinii locului în care am punctul de lucru sunt încântați de asemenea!” spune antreprenorul care locuiește în Câmpina. Citește continuarea pe site-ul recomandpe.ro

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă Silent Dream, și împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău