El este ploieșteanul care montează pe bloc, în fiecare an, o instalație luminoasă de sărbători: ”O fac din suflet pentru vecini și prieteni”

0

Campania Observatorul Prahovean ”Cum v-ați decorat locuința de sărbători?” continuă. Astăzi vă prezentăm cine este ploieșteanul care a montat pe un bloc turn de pe strada Grigore Cantacuzino o instalație luminoasă cu anul care bate la ”ușă”. FOTO la finalul textului.

De câțiva ani, pe acoperișul unui bloc de pe strada Grigore Cantacuzino strălucește în perioada Sărbătorilor de Iarnă o instalație luminoasă cu anul care urmează.

Citește și FOTO-VIDEO: Cum și-au decorat prahovenii locuințele de sărbători. Campanie Observatorul Prahovean

Cel care a făcut o pasiune din această activitate se numește Tiberius Gabriel, are 26 de ani și este locatar al blocului respectiv.

De profesie lăcătuș mecanic, Gabriel montează în fiecare an, pe banii lui, pe bloc, atât drapelul României de 1 Decembrie, cât și instalații luminoase de Sărbători.

Citește și Sanie cu ren pe bloc și balcoane strălucitoare. Cum și-au decorat locuințele de sărbători unii locatari din centrul Ploieștiului

”Fac acest lucru an de an, din pasiune, ca să îi bucur pe vecini și să le fac o atmosferă plăcută” ne-a transmis cititorul.

Vă invităm să ne trimiteți imagini cu decorațiunile spectaculoase pe care le-ați observat în drumul dvs pe adresa de mail redactie@observatorulph.ro sau pe nr de Whatsapp al ziarului 0785 075 112.

 

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău