Luni, 29 noiembrie, invitata lui John Cristea la podcast este antreprenoare Cristina Cristache, femeia îndrăgostită de flori și fapte bune

0
cristina cristache, interviu, podcast, generatia lui John

Nou apărută în peisajul social media, dar și în zona implicării în comunitatea prahoveană, Cristina Cristache își dorește să fie punte de legătură între oameni.

Accesoriile Cristinei sunt zâmbetul și florile albastre, iar poveștile acesteia sunt adevărate comori pentru cei care vor să învețe despre viață și momente dificile.

“Nu mi-a fost ușor în viață. Am avut o copilărie dificilă. Am învățat să îmi doresc mai mult de la viață și de la oamenii cu care mă înconjor.”

După ce a renunțat la un job stabil…

Invitata și-a permis să viseze la pasiunile care i-au făcut copilăria mai ușoară. A reușit să se repună pe picioare și să își creeze un nume în jurul florilor. Cu toate acestea, Cristina nu vinde flori, ci dăruiește emoție.

Urmărește interviul cu Cristina Cristache, luni, începând cu ora 13:00, pe Facebook Observatorul Prahovean și accesând observatorulph.ro.

Citește și: Podcast Generația lui John Sezonul 2 Episodul 10 – Aidonis, grecul care s-a îndrăgostit iremediabil de Ploiești

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău