- Publicitate -

Ce scriu utilizatorii pe Google despre Spitalul Județean de Urgență Ploiești: De la “Ei sunt mâna lui Dumnezeu” la “Ar trebui să se numească Spitalul Morții”

În acest episod, Observatorul Prahovean publică mesajele cetățenilor scrise pe Google cu privire la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Pe Google, Spitalul Județean de Urgență Ploiești primește zeci de mesaje negative. Recenziile utilizatorilor subliniază dezastrul din sistemul sanitar și implicit din această instituție.

La momentul scrierii acestui articol, spitalul a primit un număr 189 de recenzii, iar nota medie oferită de către utilizatori este de 2,0 din 5.

Părerea prahovenilor despre Spitalul Județean de Urgență Ploiești

Din mesajele publicate de către utilizatori pe internet, puține sunt cele care vorbesc de bine această instituție. Din păcate, mesajele postate pe Google în legătură cu Spitalul Județean de Urgență Ploiești scot la iveală felul anevoios în care sunt tratați pacienții și decese care stau sub semnul întrebării.

Acum 6 luni, Filip Ruxandra scria:

“RUȘINE!!! Sper ca toți doctorii și asistentele de aici sa ajungă și ei la spital pe mâna unora exact ca ei. Mama mea a fost internată aici la secția de cardiologie. După toate testele și toate EKG-urile, nu i-a spus nimeni dacă are sau nu ceva.

Citește și: Incident la Penitenciarul Ploiești. Un deținut a aruncat cafea fierbinte peste un polițist pe care l-a și înjurat

Intr-una din seri unei colege de camera i-a fost rău și nu a venit nimeni sa o vadă. Putea sa moara femeia acolo că nimănui nu-i pasă. Acum nu vor sa o externeze, o țin în așteptare de câteva ore.

Le-a adus în cameră mâncare la paciente, dar mamei mele nu i-au mai adus.

Sta și se uita la ceilalți cum mănâncă. Nu-i dau voie sa se îmbrace, i-au zis ca or sa o ducă în cărucior afară în pijama. Rușine! Tratați oamenii ca pe niște animale, nu va pasa, de ce alegeți sa fiți doctori dacă nu puteți avea pic de empatie pentru oamenii pe care trebuie să-i ajutați?!”

Acum 4 săptămâni, Maria Magdalena Stancu scria:

“Nu recomand asemenea spital ,am venit sa îmi iau fratele decedat la ei în spital după 3 zile de stat în spital și descopăr nici măcar internare nu a avut,cum a putut sa ii ofere tratament dacă el nu figura ca internat în acest spital. A trebuit sa umblu tot spitalul după buletinul și bunurile personale. RUȘINE!”

Rasvan Stanciu, acum 4 luni de zile:

“Chiar dacă suntem disperați și în momente grele, totuși, să nu uităm că și ei sunt oameni!!! Mulțumim personalului medical de la Spitalul Județean De Urgență!!!”

Elena Savu, acum un an de zile:

“Felicitări cadrelor medicale, și-au arătat devotamentul, oameni cu experiență care își fac datoria. Au depus un jurământ pe care îl respectă, l-au readus la viață pe fratele meu care a stat în comă mai mult de 24 de ore, i-au asigurat un tratament bun. A fost tratat foarte bine de către dna doctor Iliescu Carmen.”

Acum 3 luni, Adrian Dominica scria:

“Va recomand sa nu ajungeți sub nicio forma în acest spital, este un lagăr în care oamenii ce se duc pe picioare, se întorc fără suflare. Probabil 80% din personal nu își fac treaba, cei în vârstă sunt sedati și lăsați sa moara fără niciun pic de suflet, empatie 0.

De la ultimul brancardieri pana la directorul spitalului (probabil numiți politic) le doresc sa aibă parte de același tratament ce îl primesc pacienții.”

Alexandra Grigorescu, acum o lună:

“Spitalul morții!!”

Dorina Vasilescu, acum două luni:

“Ar trebui sa fie denumit Spitalul Morții. Am pierdut amândoi părinții la acest spital.
Tatăl meu a avut o hemoragie cerebrală și ambulanța a venit după mai mult de o oră.”

Maria-Iulia Petcu, acum 4 luni:

“Extrem de dezamăgită! Lucrez și eu într-un spital de stat, dar așa ceva nu am mai văzut nicăieri. Ei sunt mâna lui Dumnezeu, mult prea importanți pentru oamenii de rând. Pacienții sunt predati de asistentul social/infirmiera (cine are timp), fără nici un fel de discuție.

Merg pe principiul știți să citiți; un scris pe care evident nu-l înțelege nici medicul curant. Tratament scris în scarbă, la modul ia si tu niște „Nurofen”.Cum au comentat și alții, merită să primească același tratament pe care îl oferă. Patetic!”

Utilizatorul SCP – 049, în urmă cu 9 luni:

“Mătușa mea a murit pentru ca nu și-a bătut nimeni capul cu ea, pentru ca nu aveam bani de dat și din cauza pandemiei nu pot intra rudele în spital.

Doctorul neurolog mi-a zis că își revine, a murit a doua zi după ce s-a ales și cu o infecție din spital.

Sunt sigură că nimeni nu i-a dat nici măcar apă, deși eu i-am trimis. Sper să primească toți ce merită, mai ales asistentele care nu se ocupă de pacienți cum trebuie. Să ajungă ca mătușa mea și să moară ca ea, fără nimeni lângă ele ca să le ajute.”

Silvia Vasile, acum 10 luni:

“Mulțumesc domnului doctor neurochirurg, Rusu Ionut, pentru profesionalism și implicare. Este un medic extraordinar. Colectivului de infirmiere și asistente nota 10 șii nu în ultimul rând vreau să-i mulțumesc doamnei anestezist Nacu.”

Ne-am fi dorit să publicăm mai multe recenzii pozitive despre Spitalul Județean de Urgență Ploiești

Dn păcate, cele mai multe mesaje publicate reprezintă un semnal de alarmă cu privire la ceea ce se întâmplă în acest spital. Mesajele utilizatorilor sunt grăitoare și semnalează problemele reale, fără niciun răspuns din partea instituției.

Mesajele expuse în acest articol nu reprezintă însăși realitatea, ci sunt publicate pe Google de către utilizatori care ar putea să exprime informațiile într-un mod eronat.

Citește și: Când se aprind beculețele de sărbători la Ploiești. Unde va fi amplasat târgul de Crăciun

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Sondaj

Sunteți de acord să citiți ziarul Observatorul Prahovean fără reclame, dar contracost? 

- Publicitate -

Articole asemănătoare

Scandal între medici și părinți la Spitalul de Pediatrie Ploiești încheiat cu un apel la 112. Reacția Poliției

Un conflict între medici și părinți care a avut loc în weekend la Spitalul de Pediatrie din Ploiești s-a încheiat cu intervenția Poliției. De ce...

CJAS Prahova: Senzori de monitorizare a glicemiei și pompe de insulină pentru pacienții cu diabet, la Spitalul Județean de Urgență Ploiești – VIDEO

Președintele Casei Județene de Asigurări de Sănătate Prahova, Cătălin Măguleanu, a anunțat că, începând de ieri, la Spitalul Județean de Urgență Ploiești se primesc...
- Publicitate -

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ultimele știri

Spitalul din Câmpina, dotat cu un aparat rar, de ultimă generație, pentru spargerea pietrelor la rinichi

Un aparat ultraperformant pentru fragmentarea pietrelor la rinichi a fost achiziționat de către Spitalul Municipal Câmpina. Este unul dintre puținele aparate din România care...

Un român și un italian au furat trufe de pe un fond cinegetic din Prahova. Au folosit câini special antrenați – FOTO

Un român și un italian au fost depistați, joi, în zona montană cu..."diamantele Pământului", pe fondul cinegetic "25 Feleacu". Cele două persoane au recoltat,...

Este considerat cel mai frumos sedan al momentului. La ce prețuri poate fi achiziționat în România

Noul Peugeot 408 are ceva deosebit. Se pare că francezii au dat lovitura cu designul modelelor din ultimii ani, rămânând acum de văzut dacă...

Cea mai mare expoziție din țară, dedicată titanilor artei spaniole, Goya și Dali, a fost deschisă la Bușteni

Cea mai mare expoziție din România dedicată artiștilor Francisco de Goya și Salvador Dali are loc la Castelul Cantacuzino din Bușteni. Mai mult de...

Au fost identificați derbedeii din Bariera București care au făcut scandal și au distrus elemente de mobilier stradal

După ce Observatorul Prahovean a publicat articolul ,,Tineri filmați azi noapte în Bariera București în timp ce distrug bănci și aruncă tomberoane în mașini...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Parteneri

- Publicitate -