Coșmarul unui locatar din Mizil, după ce în bloc s-a deschis un fast-food: ”Mirosul este insuportabil, zgomotul asurzitor”

2

Un cititor care locuiește într-un bloc pe Bulevardul Unirii din Mizil susține că după ce la parterul imobilului a fost deschis un fast-food trăiește un adevărat coșmar.

Acesta s-a plâns atât la DSP Prahova, cât și la Garda de Mediu că mirosul rezultat în urma preparării produselor de fast-food îi ”invadează” aerul din apartament, făcându-l insuportabil, dar și de zgomotul infernal produs de hota ”industrială” montată de proprietarul șaormeriei.

”Eu sunt grav bolnav, am ciroză, pot dovedi cu acte medicale și nu mă pot odihni din cauza mirosului și zgomotului de la șaormerie. Am făcut sesizări la mai multe instituții, dar până acum fără niciun efect. Cei de la Garda de Mediu mi-au transmis că trebuie să iau legătura cu DSP. Am sunat la DSP, dar au venit în control la prima oră a dimineții, când nici nu era deschis fast-food-ul! Mi-au răspuns apoi că au impus niște măsuri, dar până acum nu se vede nicio schimbare în bine” ne-a transmis cititorul care a cerut să-i fie păstrat anonimatul.

Sesizarea transmisă de locatar și actul medical privind starea sănătății:

Răspunsul primit de la Garda de Mediu Prahova:

Răspunsul primit de la DSP Prahova:

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

2 COMENTARII

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău