Cruzime fără margini în campusul UPG. O studentă a fost evacuată și s-a ales cu dosar penal, după ce a sacrificat o pisică în camera de cămin

0

Studentă evacuată din căminul Universității Petrol-Gaze din Ploiești. Motivul este unul absolut halucinant. Tânăra M.S., de fel din Buzău, studentă în anul I, ar fi sacrificat o pisică, cu o cruzime greu de imaginat, chiar în camera de cămin. Conducerea UPG a dispus evacuarea fetei până la finalizarea anchetei. În funcție de rezultat, Comisia de Etică poate dispune exmatricularea studentei.

Fotografia care a apărut inițial aparține altei studente, eroarea constând în asumarea imaginii de către o altă persoană pe Facebook. Redacția Observatorul Prahovean își cere public scuze pentru această situație.

Mirela Dulgheru, purtător de cuvânt al UPG Ploiești, ne-a declarat că astăzi a fost întrunit Consiliul de Administrație al instituției, care a hotărât ca studenta să fie evacuată. Măsura a fost luată pentru siguranța colegilor din campusul universitar.

„Alte măsuri se vor lua după finalizarea anchetei. Paralel cu cercetările Poliției, se desfășoară o anchetă internă și de către biroul de poliție al campusului universitar. Nu am primit până acum niciun raport. În funcție de rezultat, măsura extremă va fi exmatricularea respectivei studente, decizie pe care o va lua Comisia de Etică”, a spus Mirela Dulgheru.

M.S, studenta care a dat dovadă de o cruzime greu de închipuit s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere cu intenție, fără drept, a unui animal.

Din datele furnizate de către Inspectoratul Județean de Poliție Prahova,

„ în ziua de 23 noiembrie, în jurul orei 15.30, polițiștii din cadrul Biroului de Poliție al Centrului Universitar Ploiești au fost sesizați despre faptul că o studentă din cadrul UPG ar fi sacrificat o pisică în camera de cămin. În urma cercetărilor efectuate s-a constatat faptul că în noaptea de 20 spre 21 noiembrie, studenta, din motive încă necunoscute, ar fi sacrificat animalul în incinta căminului studențesc, ducând ulterior cadavrul pisicii în spatele căminului. La acest moment se efectuează cercetări în vederea clarificării situației de fapt și luării măsurilor ce se impun. Cadavrul pisicii a fost ridicat în vederea efectuării autopsiei”

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău