- Publicitate -

Interviu cu dr. Ionuț Leahu: „Îmi doresc dezvoltare internațională și o viziune globală asupra a ceea ce înseamnă stomatologie de top.” (FOTO)

 Începând cu luna aprilie, rețeaua Clinici Dentare Dr. Leahu este prezentă și la Ploiești. Medicul Ionuț Leahu este fondator al Clinicilor dentare Dr. Leahu și medic stomatolog cu competență în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie. A reușit, cu inspirație, ambiție și perseverență, să deschidă nu mai puțin de 16 astfel de centre medicale în țară, dar și unul în străinătate, mai exact la Londra. Iar  antreprenorul și medicul Ionuț Leahu nu se oprește aici. Este într-o permanentă expansiune, scopul acestuia și al echipelor de specialiști cu care lucrează fiind acela de a asigura servicii medicale de top pacienților săi și de a-i face să înțeleagă că o bună sănătate orală este mereu legată de ceea ce înseamnă carențe fizice, dar și lucruri ce țin de încrederea în propria persoană. Iar acest lucru, da, înseamnă (și) UN ZÂMBET FRUMOS ȘI SĂNĂTOS!

Clinica dentară DR. Leahu din Ploiești  este dotată cu opt cabinete dentare cu aparatură medicală modernă, un centru de radiologie și un concept unic, Academia Spațială, loc special dedicat pentru tratamentul copiilor.

Rep.: Cum ați luat decizia de a deschide o astfel de clinică și la Ploiești?

Dr. Ionuț Leahu: Investiția  s-a realizat în sistem de parteneriat cu un antreprenor local, un tânăr stomatolog, care a asigurat 20% din finanțarea centrului pe care îl vedeți astăzi. Am vrut ca locația să fie perfectă și, cred eu, am reușit să o găsim. De ce la și la Ploiești? Pentru că am vrut să beneficieze de serviciile noastre medicale și comunitatea de aici. Dar nu numai. Avem pacienți care vin de la Brașov sau București, aici în clinica din Ploiești.

Rep. Ce aduce noi Clinica dentară Dr. Leahu la Ploiești?

Dr. Ionuț Leahu: Odată cu deschiderea acestei clinici, am adus ceea ce înseamnă inovație. Orice pacient care ne trece pragul se va convinge că nu există afecțiune care să nu poată fi tratată în stomatologie. Chiar și în perioadă de restricții, noi am asigurat și asigurăm servicii medicale, fiindcă oamenii au nevoie de încredere și siguranță. Iar la noi, traseul nu este unul lung și anevoios în tratarea afecțiunilor de natură stomatologică. Suntem prompți, iar pacientul știe și simte că aici, în cadrul clinicii, problema oricât ar fi de gravă, este soluționată cât mai repede cu putință, prin facilitarea accesului la tratamente moderne și colaborarea cu o echipă de profesioniști desăvârșiți.

- Publicitate -

În plus, pacienții se bucură de tratamente personalizate, realizate în siguranță de echipe multidisciplinare de medici, cum ar fi chirurgie orală, tratamente de canal, aparate dentare, fațete, coroane și proteze dentare, radiologie digitală, computer tomograf, detartraj cu ultrasunete, servicii specializate pentru copii sau tratamente în regim de urgență.

Rep. Sunteți recunoscut pentru faptul că redați zâmbetele pacienților în 24 de ore. Cum se întâmplă acest…miracol, dacă îl putem numi așa?

Dr. Ionuț Leahu: Am, avem pacienți care, de teama stomatologului, ajung să aibă dantura compromisă. Conceptul acesta nu este o noutate, dar este extrem de benefic pentru acei oameni care…nu mai știu să zâmbească. Sunt demoralizați, capătă complexe, însă noi le venim în ajutor. Operația durează 4,5 ore, sunt luate amprente, montați dinții provizorii în 24 de ore, apoi lucrarea pe termen lung e o procedură ce durează de la 4 la 6 luni, în funcție de calitatea osului.

- Publicitate -

Pentru pacienții la care nu mai putem păstra nimic este această tehnologie cu dinții într-o zi,  în situația în care pacientul nu mai are dinți. Cu asistența unui medic anestezist facem astfel încât o operație care durează câteva ore să nu i se pară ceva complicat. În aceeași intervenție scoatem dinții stricați, curățăm infecțiile din os, reparăm osul, punem implanturi și punem o lucrare provizorie de a doua zi.

Cei care nu au suficient os și pentru care nu mai există altă variantă de a avea dinți ficși, vor putea opta pentru cea mai complexă intervenție stomatologică chirurgicală, implanturile zigomatice, fixate în oasele pomeților. Prin cele peste 30.000 de implanturi realizate până acum, pacienții ne pot investi cu toată încrederea.

Rep.: Dispuneți de cabinet stomatologic special destinat tratamentelor pentru copii. Reușiți să îi atrageți pe cei mici printr-un concept absolut fabulos „Academia Spația Dr. Leahu”. Practic, copiii ajung să vină de drag la dentist…

- Publicitate -

Dr. Ionuț Leahu: Ai mei copii, vă spun, vin de drag la dentist. Am vruta cest concept de atragere a celor mici, le-am creat un spațiu adaptat vârstei lor, spațiu care nu are nicio legătură cu…banala sală de așteptare. Perioada până ajung pe scaunul medicului este una plină, să spun așa. Micii exploratori, cum îi numim, au la dispoziție tot felul de jocuri digitale, se pot distra, amuza, intenția noastră rămânând, însă, aceea de a îi educa pe copii cu privire la îngrijirea corectă a dinților. Locula cesta pe care noi l-am numit „Academia Spațială” e locul în care frica dispare ca prin miracol. E un loc al aventurii. Dincolo de video games, primesc insigne și cadouri de „copii bravi” și fac cunoștință cu faimosul EXPLORATRON , simulatorul unde controlezi jocuri cu tot corpul, imitând zborul prin spațiu și alte experiențe fantastice. Pe scurt, vizita la stomatolog se transformă dintr-o experiență înfricoșătoare într-una fermecătoare. Avem, deopotrivă, un colectiv de medici pedodonți prietenoși și personal specializat, pregătit pentru intervenții și tratamente la cel mai înalt grad de profesionalism.

La „Academia Spațială” Dr. Leahu, micuții se simt auziți și tratați cu respect, iar acest lucru este esențial fiindcă toți copiii care ne trec pragul vor vrea să revină.

Rep.: Cu riscul de a părea un clișeu, care vă sunt planurile pe termen lung?

- Publicitate -

Dr. Ionuț Leahu: Să fim deschiși, în continuare, către oameni. Să colaborăm cu cât mai mulți tineri rezidenți cărora să le dăm oportunitatea de a lucra alături de noi. Avem deja 45 de astfel de medici în pregătire. Pe termen lung, viziunea mea este o extindere internațională. Vreau să avem o viziune globală asupra a ceea ce înseamnă stomatologie de top. Și când spun tot, mă refer la servicii de cea mai înaltă calitate, la prețuri care să nu creeze spaimă. Mai ales că pacienții noștri au posibilitatea de a accesa credite pentru servicii medicale, în 12 rate, cu zero dobândă.

Rep. Pe final, cum se împacă viața de antreprenor/ medic cu cea de soț și părinte a doi copii minunați?

Dr. Ionuț Leahu.: Am, din fericire, parte de tot suportul familiei mele. Soția mă înțelege și mă sprijină în toate demersurile și proiectele noi pe care le doresc puse în aplicare. Cu ai mei copii petrec timp de calitate, nu neapărat cantitate. Reușesc să le îmbin perfect fiindcă am parte de foarte multă înțelegere, iar cheia, cred eu, constă în susținere și o excelentă comunicare.

- Publicitate -

Clinica dentară Dr. Leahu din Ploiești are sediul pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, nr.90. (P)

 

 

 

 

 

 

Sondaj Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ai ceva de spus despre articol? Lasă un comentariu aici

Comentariul tău
Numele tău

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

- Publicitate -

Articole asemănătoare

Prin „România Educată” am ajuns pe penultimul loc din UE! Să le fie rușine guvernanților!

Ieri a avut loc lansarea rezultatelor Programului pentru Evaluarea Internațională a Elevilor – PISA 2022. Rezultatele sunt dezastruoase pentru România deși oficialii nu recunosc acest lucru. România...

Incendiu violent în comuna Salcia, sat Salcia. A ars o casă cu tot cu anexe – FOTO

În cursul nopții trecute, la ora 01:45, pompierii au fost chemați să intervină la un incendiu violent în comuna Salcia. Din fericire incendiul nu...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Ultimele știri

Prin „România Educată” am ajuns pe penultimul loc din UE! Să le fie rușine guvernanților!

Ieri a avut loc lansarea rezultatelor Programului pentru Evaluarea Internațională a Elevilor – PISA 2022. Rezultatele sunt dezastruoase pentru România deși oficialii nu recunosc acest lucru. România...

Incendiu violent în comuna Salcia, sat Salcia. A ars o casă cu tot cu anexe – FOTO

În cursul nopții trecute, la ora 01:45, pompierii au fost chemați să intervină la un incendiu violent în comuna Salcia. Din fericire incendiul nu...

Modificare în Codul Rutier: Tractoarele vor putea fi conduse pe drumurile publice cu permis pentru alte categorii

Tractoarele vor putea fi conduse pe drumurile publice cu permis pentru alte categorii. Senatul a adoptat proiectul la începutul acestei săptămâni. Astfel, a fost eliminată...

Tupeu în trafic. De ce să stai la rând cu ”fraierii”, când poți fi ”șmecher”? Asta până când îți iei o lecție (VIDEO)

Imaginile surprinse de o cameră de bord în Ploiești reprezintă o lecție pentru cei care cred că tupeul este cel care contează în trafic. La...

Întreruperi Distribuție Energie Electrică România – Sucursala Ploiești în perioada 11-15 decembrie

Distribuție Energie Electrică România - Sucursala Ploiești anunță întreruperea alimentării cu energie electrică pentru perioada 11-15 decembrie.Nr.crt. Data  întreruperii Intervalul orar Locația (localitatea + străzi)1.      12.12.2023 09:00 14:00  Localitatea...
Emisiuni
- Publicitate -

Cât costă brazii de Crăciun la piața de la Halele Centrale din Ploiești – FOTO

Primii brazi de Crăciun au apărut la piața de la Halele Centrale din Ploiești. În marile centre comerciale din apropiere de Ploiești există o...

Elevii navetiști din Prahova nu mai pot cumpăra nici măcar abonamente, ci doar bilete. Explicația transportatorilor

Peste 11.000 de elevi navetiști din Prahova au rămas de la 1 decembrie fără transport gratuit, deși legea prevede ca ei să beneficieze de...

A crescut la casa de copii și a visat să aibă o casă a ei. Povestea Magdei, o tânără din comuna Tinosu, care a...

Magdalena Petre avea 14 ani când a ajuns în grija statului. De fel din satul Predești, comuna Tinosu, tânăra, azi în vârstă de 23...

Imagini de la accidentul mortal produs pe DN1 la Nistorești

Un bărbat și-a pierdut viața marți seară în urma unui accident produs pe DN1 la Nistorești. Acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare executate...

Victima accidentului grav de la Nistorești a murit

Victima accidentului rutier grav petrecut marți seară pe DN1 la Nistorești nu a răspuns manevrelor de resuscitare executate la fața locului de salvatorii prahoveni. Vă...
Emisiuni
- Publicitate -