Ce măsuri a dispus Poliția în cazul incidentului de la Mc Donalds Ploiești Nord în care a fost implicat un consilier județean PSD

1

Săptămâna trecută, în parcarea restaurantului Mc Donalds Nord din Ploiești, s-a produs un incident între doi șoferi care așteptau la coadă la Mc Drive, unul dintre aceștia fiind consilierul județean PSD, Rareș Enescu.

În imaginile surprinse de un martor și publicate de Observatorul Prahovean AICI, se vede cum  două mașini înaintează, bară la bară, la coadă la Mc Drive.

Citește și Interviu cu Leonard Butunoi, șoferul implicat în incidentul de la Mc Drive Ploiești Nord cu consilierul județean PSD Rareș Enescu

Passat-ul alb este condus de consilierul județean PSD, Rareș Enescu, iar Peugeot-ul albastru de Leonard Butunoi.

Citește și Reacția consilierului județean PSD, Rareș Enescu, după incidentul din parcarea Mc Drive Ploiești Nord: ”Am fost amenințat eu și familia mea, am depus plângere la Poliție!”

La un moment dat, când spațiul se îngustează astfel încât în zona în care șoferii comandă mâncarea să intre o singură mașină, se produce impactul.

Citește și Consilierul județean PSD, Rareș Enescu, acuzat că a provocat o tamponare pentru a ”fenta” coada de la Mc Drive Ploiești Nord

Cei doi șoferi s-au reclamat reciproc la Poliție, iar în baza declarațiilor și a imaginilor cei doi au primit avertisment verbal pentru tulburarea liniștii publice pentru că și-au adresat injurii.

În ceea ce privește tamponarea, vinovat a fost declarat consilierul județean Rareș Enescu. Acesta a primit trei puncte de penalizare conform Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

 

 

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

1 COMENTARIU

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău