Elevii din Urlați, care au câștigat premiul internațional Boovie, participă la un alt concurs. Putem să îi ajutăm, votând!

0

Echipa The Hit List formată din elevi ai Liceului Teoretic Brâncoveanu Vodă, din Urlați, a câștigat anul acesta premiul cel mare și alte trei premii importante, în cadrul Festivalului Internațional de Booktrailere Boovie. Acum, echipa participă la un alt concurs internațional și are nevoie de voturi pentru a putea câștiga!

După ce au câștigat premiul cel mare al Festivalului Internațional Boovie, elevii de la Liceul Brâncoveanu Vodă din Urlați au prins curaj și s-au înscris într-un alt concurs internațional de filme, “Lithgow Halloween Smartphone Film Competition.

Filmul de groază al echipei The Hit List se intitulează „Midnight” și a intrat in finala concursului internațional „Lithgow Halloween Smartphone Film Competition”.

Pentru a câștiga, echipa are nevoie de voturile noastre. Și nu doar pentru că sunt de-ai noștri, ci pentru că merită, haideți să-i votăm!

Votarea se face foarte simplu prin accesarea linkului de mai jos:

https://tourism.lithgow.com/smartphone-peoples-choice/?contest=video-detail&video_id=5460&fbclid=IwAR3PWMh4XpkTdcvpD6JvmMAozrfoxfWpXoboi5CXwSvAQ5bLbqg3OZCpVnU

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău