Recomand pe… Teodal Plant din Ploiești, locul în care găsești mereu produse naturiste la prețuri mici, nu doar la promoții

0

”Stresat” de mama soacră să-i cumpăr produse naturiste pentru a trece cu bine de această perioadă dificilă, am ajuns în zona Halelor Centrale din Ploiești, la magazinul Teodal Plant.

Am fost întâmpinat de un domn amabil, ulterior intrând în vorbă cu dânsul am aflat că este chiar patronul, care mi-a recomandat mai multe produse 100% naturiste, care să ajute la întărirea sistemului imunitar.

Având experiența altor achiziții de acest fel, l-am întrebat ce produse sunt la promoții, având în vedere că soacra mea are o pensie destul de mică, dar este orgolioasă și nu acceptă ajutorul financiar al celor din jur.

Citește continuarea pe recomandari.observatorulph.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău