Filmul accidentului de pe DN1A de la Gura Vitioarei. Mărturia unui șofer implicat, fără să fi avut vreo vină: „Le mulțumesc șoferilor care au oprit și au sunat la salvare. Am ajuns cu cei trei copii la spital”

0

Accidentul rutier s-a produs, joi dimineață, pe DN1A, în eveniment fiind implicate trei autoturisme. Unul dintre conducătorii auto susține că, într-o fracțiune de secundă, mașina, în care se aflau soția, cei doi copii și nepoțica, a fost lovită și propulsată într-un copac. Doar o minune a făcut să nu se producă o tragedie.

Martorii au povestit că totul s-ar fi întâmplat după ce un conducător auto, care se deplasa pe DN1A din direcția Ploiești către Brașov, ar fi inițiat o manevră de depășire a unui auto care se afla în fața sa, în timp ce, în spatele său, un alt auto efectua o manevră de depășire pe sens opus.

Acesta ar fi fost momentul în care o a treia mașină, care se deplasa regulamentar, pe sensul Ploiești – Vălenii de Munte, și în care se aflau doi adulți și trei copii, a fost acroșată și propulsată într-un copac.

„Eu știu că am fost lovit de o mașină și am intrat cu autoturismul într-un copac. Le mulțumesc șoferilor care au oprit și au sunat la salvare”, povestește conducătorul auto, care susține că totul s-a derulat rapid, într-o fracțiune de secundă, și doar o minute a făcut să nu se întâmple o tragedie.

„Cel care a provocat accidentul nu a avut bunul simț să oprească, să vadă ce s-a întâmplat… Nu aș dori nimănui, nici chiar lui, să i se se întâmple așa ceva.

Eram cu soția, cei doi copii ai noștri, băiatul în vârstă de 5 ani și fata în vârstă de 10 ani, și o nepoată în vârstă de 7 ani.

Mergeam către Vălenii de Munte, cu viteză regulamentară. Ne duceam la țară, la bunica soției și m-am trezit cu mașina în copac. Eu atât știu. Mi-am scos băiețelul, inconștient, pe brațe… ”, ne-a povestit conducătorul auto.

Citește și: Accident rutier pe DN1A, în localitatea Gura Vitioarei. Trei minori și un adult au fost răniți

„Cel care a provocat accidentul, pe care îl consider vinovat pentru șicanare în trafic, neavând nicio daună a plecat. S-a întors după o oră la locul accidentului, când noi eram deja la spital. Un alt auto a acroșat mașina noastră și ne-a aruncat în copac”, susține conducătorul auto care spune că a trăit cele mai cumplite clipe.

„Nu doresc la nimeni să treacă prin ce am trecut eu. Le mulțumesc șoferilor care au oprit la locul accidentului.

Din păcate nu am cum să-i găsesc să le mulțumesc personal. Au oprit și au sunat la salvare.

Ce aș putea spune… Mergeam regulamentar… O familie cu trei copii, iar apoi am văzut cum unul dintre copii este inconștient… Am auzit țipetele…

E groaznic… Nu știam ce să fac mai întâi… Cum să mă împart. Am plecat cu unul dintre copii într-o ambulanță, iar ceilalți doi au fost preluați de o altă salvare… A fost cumplit…”, este povestea prin care a trecut familia din Ploiești care vrea din tot sufletul să le mulțumească celor care au oprit la locul accidentului.

Copii au fost transportați la spital, cu diverse traumatisme.

„Sunt aproximativ bine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu… Îi ținem sub supraveghere, mai ales pe cel mic. La spital au vrut să-i țină sub supraveghere 24 de ore, dar ne-am dat acordul să-i luăm acasă cu condiția să anunțăm orice schimbare a stării lor”, a povestit tatăl copiilor.

Citește și: Imagini de la accidentul de pe DN 1A de la Gura Vitioarei. Trei copii au ajuns la spital – VIDEO

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău