Ofertă unică pe piața medicală prahoveană: internare cu durată prelungită și recuperare medicală

0

Având toate resursele medicale specifice pentru o investigare amănunțită a stării de sănătate, Spitalul AS Medica oferă o gamă variată de servicii medicale. Fie că optați pentru un consult de specialitate, pentru un set de analize, pentru o internare de zi sau continuă, sau pentru o internare prelungită, grija noastră este sănătatea dumneavoastră.

 

Din gama serviciilor medicale oferite, la Spital AS Medica, puteți opta și pentru un pachet de internare cu durată prelungită și recuperare medicală.

Acest pachet presupune mai exact cazarea pentru o perioadă de minim 30 de zile într-unul dintre saloane spațioase, cu 2 paturi, dotate cu baie proprie, televizor, aer condiționat, climatizare și încălzire centralizată. Hrana este constituită din 3 mese pe zi în funcție de regimul stabilit de către medicul curant.

Pacienții beneficiază de consult de specialitate, iar asistența medicală este oferită pe tot parcursul internării prin intermediul echipei de medici, asistenți, infirmieri și a serviciului de gardă ce asigură continuitatea asistenței medicale.

Mai mult decât atât, în acest pachet de spitalizare de lungă durată este inclus un set de analize medicale:

  • Glucoză
  • Hemoleucogramă
  • Acid uric
  • TGO
  • Creatinină
  • VSH

De asemenea, pacienții beneficiază de:

  • proceduri medicale care includ măsurare puls, temperatură, saturație de oxigen, măsurarea tensiunii arteriale; EKG; prelevare sânge pentru analize medicale; cateterizare venă pentru tratamentul perfuzabil; scoatere de cateter venos; consiliere; scrisoare medicală.
  • proceduri de recuperare în baza de tratament: masaj terapeutic, kinetoterapie, fizioterapie, ergoterapie, salină, hidroterapie – în funcție de recomandările medicului.
  • scutece și aleze absorbante la necesitate.

Pentru mai multe informații și programări ne puteți contacta fie la numerele de telefon 0344.111.465 sau 0371.046.882, fie pe adresa de e-mail: office@as-medica.ro, fie pe pagina de Facebook.

Pe noi ne găsiți aici, la Spitalul AS Medica din Bucov – strada Eroilor nr. 4 & 4A, pregătiți să vă fim de ajutor.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău