Agatha Toma, Miss România 2014, mesaj de încurajare pentru tinerele înscrise la concursul de frumusețe fără filtre – VIDEO

0
toma agatha, video, miss generatia lui john

În plină campanie de votare a fetelor de la Miss Generația lui John, Agatha Toma ne-a trimis un mesaj video de susținere pentru fetele care s-au înscris în concurs. Vezi care sunt sfaturile pe care Miss România 2014 le oferă candidatelor care visează la podium.

Agatha Toma a absolvit cursurile mai multor universități (Facultatea de Litere și Științe Română Engleză, Upg Ploiești, Facultatea de Muzică București, Masteratul Comunicare audio-video SNSPA București), precum și programul Business Mastery by Lorand Soares Szasz.

Dragile mele, mult succes tuturor. Să fiți încrezătoare în forțele voastre. Să fiți naturale, să fiți voi înșivă. Fiți sensibile și să manifestați în permanență o postură și o conduită demnă, care să reflecte feminitate și frumusețe. Vă îmbrățișez cu drag pe toți. Aveți grijă de voi. Toate cele bune.

Acesta este mesajul VIDEO pentru fetele de la Miss Generația lui John

Fete înscrise în concurs se află în prima etapă de votare pentru titlul de Miss Generația lui John. Doar 50% dintre cele mai votate fete se vor califica pentru etapa a doua, etapă denumită “FOTO – Inspirațional”.

Citește și: Povestea ploieștencei Agathei Toma. Drumul de la Miss România la o carieră artistică de invidiat

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău