Pățania unui șofer, care s-a ales cu permisul anulat la Ploiești. ”Polițistul care mi-a reținut carnetul m-a pus să mut mașina, iar colegii lui mi-au făcut dosar penal!” Explicația IJP Prahova

2

Un șofer din comuna Iordăcheanu susține că s-a ales cu permisul anulat din cauza unui polițist, care după ce i-a reținut carnetul l-a pus să mute mașina, iar un alt echipaj i-a făcut dosar penal pentru conducere fără permis. În replică reprezentanții IJP Prahova au transmis că decizia aparține instanței.

Sesizarea șoferului transmisă redacției noastre:

”Acum doi ani, agentul de politie F.I. m-a tras pe dreapta în fața unei șaormerii de pe strada Gheorghe Doja din Ploiești. Mi-a suspendat permisul pentru 90 de zile pentru că etilotestul a arătat o alcoolemie de 0,07.

Am recunoscut fapta, iar după ce mi-a fost suspendat permisul eu am închis mașina și am vrut să plec spre domiciliu pentru a veni cu cineva cu platforma să-mi recuperez mașina.

Agentul de poliție m-a obligat să mut autovehiculul în parcarea special amenajată, adică la câțiva metri distanță. Mi-a spus să fac asta pentru că mașina se afla în intersecție și trebuia eliberat drumul, apoi a plecat.

În timp ce efectuam această manevră, repeet la solicitarea polițistului care mi-a suspendat permisul, din spate a venit un alt echipaj de poliție și mi-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.

Degeaba le-am explicat situația! La proces agentul de poliție F.I. nu a recunoscut că el m-a pus să mut mașina. După doi ani de proces, am primit de la instanță decizia cu anularea permisului.

Fiind șofer profesionist am rămas fără loc de muncă din cauza acelui polițist care nu a recunoscut că el m-a pus să mut mașina. E normal?”

La solicitarea observatorulph.ro, reprezentanții IJP Prahova au transmis următorul punct de vedere:

2 COMENTARII

  1. Stai linistit ca si eu am ramas fara permis pe vremea cand in locul podului de la vest era cale ferata. Pandacii au profitatbde o eroare a barierelor (care de fapt putea curma multe vieti nevinovate) si m-au lasat pe bara 3 luni. Proces, recurs, apel. Totul degeaba. Daca la prima infatisare judecatorul mi-a dat dreptate, peste noapte sentinta s-a schimbat 🙂

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău