Mihai Banu, cofondatorul aplicației care te ajută să ai o relație bună cu banii: “Limitările din capul nostru atrag salariul minim pe economie și starea de sărăcie financiară”

1
mihai banu, podcast, generatia lui john, aplicatie finaciara, my pocket planner

Mihai Banu povestește cum i-a venit ideea de a crea o aplicație financiară care să îi ajute pe oameni să-și gestioneze banii și să investească 30% din venituri. Aplicația My Pocket Planner are peste 20.000 de utilizatori activi în peste 100 de țări. Urmărește integral podcastul cu Mihai Banu și află-i povestea succesului financiar și personal.

Video Observatorulph.ro Live – Generația lui John

Citește și: Gabriela Nedelcu, învățătoarea care și-a propus să facă din școală o „acasă” pentru toți copiii, la Observatorulph.ro LIVE – Generația lui John UPDATE

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

1 COMENTARIU

  1. Eu am o relatie foarte buna cu banii atunci cand vin. Cand pleaca, nu mai am relatii cu ei. Asta e si dilema lui Bula: de unde vin paduchii si unde se duc banii.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău